Βουλή: Η οργή Καστανίδη και η… όλο νόημα χειρονομία Τζανακόπουλου στους «γαλάζιους» βουλευτές

Βουλή: Η οργή Καστανίδη και η… όλο νόημα χειρονομία Τζανακόπουλου στους «γαλάζιους» βουλευτές

Την έντονη αντίδραση τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ προκάλεσε σε αρκετές αποστροφές του λόγου του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στη συζήτηση του προϋπολογισμού δεν έδωσε απαντήσεις για το πολύκροτο σκάνδαλο των υποκλοπών. Ενδεικτικό είναι ότι στη σύντομη επίσκεψή του στα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών αρκέστηκε να δηλώσει πως θα… πάρει τα βουνά, καθώς θα βρεθεί στο Μέτσοβο την περίοδο των εορτών.

Αναμφίβολα από τα σημεία που προκάλεσαν αίσθηση ήταν η οργισμένη απάντηση του Χάρη Καστανίδη στον πρωθυπουργό, μετά τον χαρακτηρισμό «σοσιαλ-Καμμένοι» που επιφύλασσε για το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ εξερράγη, με τον πρόεδρο της Βουλής να παρεμβαίνει για να σχολιάσει πως η αντίδρασή του ήταν ετεροχρονισμένη. «Περίμενα να αντιδράσετε εσείς» αντέτεινε αρχικά ο κ. Καστανίδης και πρόσθεσε: «Σιγά μη συνεργαστούμε με τον ωτακουστή μας».

Η χειρονομία Τζανακόπουλου

Σε μεγάλα κέφια ήταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιαίτερα ζωηρός όσο ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο βήμα, σχολιάζοντας δυνατά την αδυναμία του Κυρ. Μητσοτάκη να απαντήσει για το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή του επιτελικού παρακράτους.

Μάλιστα, μετά τα θερμά χειροκροτήματα από τη «γαλάζια» Κ.Ο. για την ολοκλήρωση της ομιλίας του πρωθυπουργού, απευθύνθηκε στους βουλευτές της πλειοψηφίας με μία δηκτική χειρονομία. Έβαλε το χέρι στο αυτί, κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση που θυμίζει ακουστικό τηλεφώνου, για να επισημάνει ότι υπουργοί και στενοί συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη ήταν υπό παρακολούθηση. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter