Wall Street Journal: Προβάδισμα Τραμπ σε έξι πολιτείες – «κλειδιά»

Wall Street Journal: Προβάδισμα Τραμπ σε έξι πολιτείες – «κλειδιά»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Σε θέση άμυνας το Ισραήλ μετά την καταστροφή του νοσοκομείου Αλ-Σίφα στη Γάζα». Αυξάνεται η διεθνής κατακραυγή στο Ισραήλ μετά τον θάνατο επτά εργαζομένων φιλανθρωπικής οργάνωσης σε αεροπορική επιδρομή στη Γάζα. Νωρίτερα, ο IDF εκκένωσε το ολοσχερώς κατεστραμμένο νοσοκομείο Αλ-Σίφα στα βόρεια του παλαιστινιακού θύλακα.
Στη Liberation διαβάζουμε: «Θάνατος μικρού Εμίλ: ο εισαγγελέας κάνει για “βιαστικά συμπεράσματα”». Ο θάνατος του 2χρονου Εμίλ παραμένει ακόμα μυστήριο. Τα οστά του μικρού παιδιού εντοπίστηκαν 100 μέτρα από το σπίτι των παππούδων του στο μικρό χωριό στις Άλπεις, που έμενε για να περάσει το καλοκαίρι, όταν εξαφανίστηκε, στις αρχές Ιουλίου.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Νετανιάχου για το πλήγμα κατά της World Central Kitchen στη Γάζα: “Ήταν ακούσιο, αυτά συμβαίνουν σε έναν πόλεμο”». Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου παραδέχθηκε σήμερα πως επτά συνεργάτες της αμερικανικής ΜΚΟ World Central Kitchen σκοτώθηκαν στη Γάζα από «ακούσιο» ισραηλινό πλήγμα.
Η Tagesspiegel αναφέρει: «Ο Νετανιάχου παραδέχεται ότι η επίθεση του ισραηλινού στρατού σκότωσε «ακούσια» επτά εργαζομένους ανθρωπιστικής οργάνωσης στη Γάζα». Τα θύματα εργάζονταν για την World Central Kitchen, η οποία παρέδιδε επισιτιστική βοήθεια στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο Γάζα.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Το ισραηλινό χτύπημα στη World Central Kitcen επιβραδύνει περαιτέρω την παροχή ανθρωπιστικής βοήθεια στη Γάζα». Επτά άτομα που εργάζονταν για την φιλανθρωπική οργάνωση σκοτώθηκαν σε ισραηλινό χτύπημα στη Γάζα.
Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Προβάδισμα Τραμπ σε έξι πολιτείες – “κλειδιά”». Δημοσκόπηση δείχνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί προβάδισμα έναντι του Τζο Μπάιντεν σε έξι πολιτείες: Πενσυλβάνια, Μίσιγκαν, Αριζόνα, Τζόρτζια, Νεβάδα και Βόρεια Καρολίνα.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Φιλανθρωπικά ιδρύματα σταμάτησαν την παροχή βοήθειας στη Γάζα, μετά την επίθεση του Ισραήλ που σκότωσε επτά εργάτες». Οι ανθρωπιστικές οργανώσεις λένε ότι δεν μπορούν να εργαστούν με ασφάλεια μετά το χτύπημα που σκότωσε επτά μέλη φιλανθρωπικής αυτοκινητοπομπής.
Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Ο Σούνακ απαιτεί απαντήσεις για τη δολοφονία τριών Βρετανών εργαζομένων της οργάνωσης WCK από το Ισραήλ». Ο Βρετανός πρωθυπουργός ζήτησε επείγουσα έρευνα για βομβιστική επίθεση σε κομβόι ανθρωπιστικής βοήθειας.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Κίτρινοι οι ουρανοί για 4 μέρες “Ποτέ δεν είχαμε τόση σκόνη”». Η σκόνη από τη Σαχάρα φτάνει μέχρι τις Άλπεις. Συναγερμός στη Ρώμη – «Τώρα το φαινόμενο είναι πιο έντονο από το συνηθισμένο».

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Τα αποθέματα νερού αυξάνονται κατά 5,3 μονάδες σε μόλις μία εβδομάδα». Τα αποθέματα της χώρας σε νερό βρίσκονται στο 63,13% της χωρητικότητάς τους, πολύ πάνω από τα δεδομένα του προηγούμενου έτους.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Ταϊβάν: «Ήμασταν τυχεροί στην ατυχία μας» – Η μαρτυρία Έλληνα για τα 7,4 Ρίχτερ (Video)

Forbes: Αυτοί είναι οι δισεκατομμυριούχοι για το 2024 – Ποιοι Έλληνες βρίσκονται στη λίστα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter