Χαλκίδα: Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη – «Κάνω έρευνα μόνος μου, η αστυνομία με κοροϊδεύει»

Χαλκίδα: Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο με εγκατάλειψη – «Κάνω έρευνα μόνος μου, η αστυνομία με κοροϊδεύει»

Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο που σημειώθηκε πριν από δύο εβδομάδες στη Χαλκίδα δημοσίευσε η ιστοσελίδα eviazoom.gr, με τον τραυματία οδηγό μοτοσικλέτας να καταγγέλλει τόσο εγκατάλειψη από τον οδηγό μαύρου αυτοκινήτου, όσο και παραλείψεις από τις τοπικές αρχές, σημειώνοντας μάλιστα ότι πραγματοποιεί μόνος του τις έρευνες για την υπόθεση.

Το τροχαίο σημειώθηκε την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 21:00 το βράδυ στην οδό Αλιβερίου, σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης και σε κοντινό σημείο από την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.

Μιλώντας στο eviazoom.gr, ο δικυκλιστής Ευάγγελος Φίλος, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και στο σβέρκο κατήγγειλε τα εξής:

«Με εγκατέλειψε υπάρχει βίντεο από μαγαζί δίπλα, η αστυνομία απ’ ότι βλέπω δεν ασχολείται… Εγώ ήμουν με μία βέσπα με ένα Beverly τρακοσάρι, ανέβαινα την Αλιβερίου και στο 12ο το σχολείο βγήκε Peugeot μαύρο 206 απ’ ότι θυμάμαι καλά γιατί υπάρχει και βίντεο… Με χτυπάει και με εγκατέλειψε. Από τότε δεν έχω βρει άκρη… Πήγα το βράδυ στο νοσοκομείο, δεν κάλεσε εκείνη την ώρα ασθενοφόρο, ήρθε η αστυνομία, ήρθε η Τροχαία, κατέγραψε το συμβάν και μετά από 2 ώρες πήγα στο νοσοκομείο γιατί πόναγε πολύ το γόνατο μου και ο σβέρκος μου. Και βέβαια την άλλη μέρα όλο μου το σώμα με τέτοιο κρότο που έφαγα. Αυτό έγινε Τετάρτη βράδυ 9 η ώρα».

Το τραυματισμένο γόνατο του οδηγού της μοτοσικλέτας

«Η αστυνομία τώρα με κοροϊδεύει, έχω πάει τρεις μέρες συνεχόμενα εκεί. Μου λέει “θέλουμε να πάρουμε χαρτί από το νοσοκομείο” και τους λέω “ρε παιδιά ήρθε εκεί ο αστυνόμος που τον είδα και σήμερα… Ήρθε εκεί το κατέγραψε, είδε ότι έγινε. Και πέρασε μετά από 30 δευτερόλεπτα, ήτανε 4 άτομα μέσα και τους σταμάτησα… Και λέω “παιδιά με τρακάρε ένα Peugeot μαύρο και έφυγε”. Με χτύπησε με τουλάχιστον 60 – 70 χιλιόμετρα… Δεν έχει βρεθεί… Πέρασε από τον Παπακυριακού, κατέβηκε όπως είναι την Αλιβερίου, έκανε αριστερά πήγε στον Παπακυριακού έστριψε δεξιά, γιατί πήγα στους ταξιτζήδες στα ΚΤΕΛ, έψαξα όλα τα αυτά τα τετράγωνα γύρω γύρω…».

Διαβάστε επίσης:

Χαλκίδα: Εκρήξεις μετά από φωτιά σε αποθήκη σε κατοικημένη περιοχή

Χαλκίδα: Εργατικό δυστύχημα με θύμα εργαζόμενο που καταπλακώθηκε από μπουκαπόρτα πλοίου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter