Χρήστος Σπίρτζης: Εν μέσω αποκαλύψεων η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει να μη δίνει απαντήσεις για την εμπλοκή στελεχών της στη Greek Mafia

Χρήστος Σπίρτζης: Εν μέσω αποκαλύψεων η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει να μη δίνει απαντήσεις για την εμπλοκή στελεχών της στη Greek Mafia

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, εξαπέλυσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, για την αδυναμία της να θέσει τέλος στη δράση της Greek Mafia, ενώ την ίδια στιγμή πέντε εν ενεργεία αστυνομικοί φέρεται να κατηγορούνται για την εμπλοκή τους στο κύκλωμα εκβιασμών και απάτης.

«Μήνες τώρα περιμένουμε απαντήσεις για τις αποκαλύψεις των τοποθετήσεων αστυνομικών σε κρίσιμες θέσεις της ΕΛΑΣ από την Greek Mafia. Αποκαλύψεις που επιβεβαιώνει ο πρώην αρχηγός κ. Σκούμας και κάνει ό,τι μπορεί για να τις αποκρύψει ο κ. Θεοδωρικάκος. Σήμερα μαθαίνουμε ότι αστυνομικοί μετείχαν σε νέα κυκλώματα της μαφίας» τονίζει στην παρέμβασή του ο Χρήστος Σπίρτζης και καταλήγει επισημαίνοντας:

«Ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντηση άμεσα και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα εγγυηθεί την ανάταξη μιας δημοκρατικής αστυνομίας ενάντια στο έγκλημα, στο πλευρό της κοινωνίας».

Διαβάστε επίσης:

Σπίρτζης: «Η Greek Mafia συνεχίζει τη δράση της και ο κ. Θεοδωρικάκος δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter