Ζέφη Δημαδάμα: Από τις αντιδεξιές κορώνες στις υπηρεσίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Ζέφη Δημαδάμα: Από τις αντιδεξιές κορώνες στις υπηρεσίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Τριγμούς προκάλεσε στη Χαριλάου Τρικούπη ο διορισμός της Ζέφης Δημαδάμα στη θέση της Γενικής Γραμματέως Ισότητας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το μέχρι πρότινος μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ με την αντιδεξιά ρητορική στις δημόσιες τοποθετήσεις της, ετέθη στις υπηρεσίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη πραγματοποιώντας στροφή 180 μοιρών.

Διαβάστε επίσης: Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ η Ζέφη Δημαδάμα μετά τον διορισμό της στη θέση της γ.γ. Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η κ. Δημαδάμα διερρήγνυε τα ιμάτιά της σε τηλεοπτικές εμφανίσεις προεκλογικά, όταν αποκήρυττε με ζέση τα όποια σενάρια συγκυβέρνησης με τη ΝΔ. Η ίδια μάλιστα κατήγγειλε εμμέσως μέσω των social media τα κακώς κείμενα της πρώτης κυβέρνησης Μητσοτάκη, πραγματοποιώντας καλέσματα ώστε η αυτοδυναμία της ΝΔ να μην γίνει παντοδυναμία.

Παράλληλα, δεν παρέλειπε να στηλιτεύσει σκάνδαλα που βαραίνουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως οι υποκλοπές, η διαφθορά, τα σκάνδαλα με τις απευθείας αναθέσεις και φυσικά τα κόκκινα δάνεια.

Έκτοτε, κύλησε λίγος χρόνος, αλλά πολύ νερό στ’ αυλάκι, ώστε το άλλοτε ένθερμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να τεθεί στις υπηρεσίες της γαλάζιας παράταξης…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter