Ζευγάρι Βρετανών κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του μετά από ψευδείς καταγγελίες κατά ξενοδοχείου της Κρήτης

Ζευγάρι Βρετανών κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του μετά από ψευδείς καταγγελίες κατά ξενοδοχείου της Κρήτης

Το σπίτι του κινδυνεύει να χάσει ένα ζευγάρι Βρετανών που κατηγορείται πως κατήγγειλε ψευδώς ότι δηλητηριάστηκε από το φαγητό ξενοδοχείου στην Κρήτη, καθώς η επιχείρηση ζητά τώρα αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ!

Ο Σον και η Καρολάιν Μπονταρένκο κατηγορούνται πως ζήτησαν αποζημίωση περίπου 12.000 ευρώ(12.000 £) από το “Caldera Palace Hotel” – πέντε αστέρων- στην Κρήτη, καθώς δήλωσαν πως υπέστησαν δηλητηρίαση από το φαγητό και τα ποτά που τους σέρβιραν.

Σύμφωνα με την η Daily Mail, οι καταγγελίες περί δηλητηρίασης από βρετανούς τουρίστες όσο ταξιδεύουν στο εξωτερικό αυξηθεί κατά 700% τον τελευταίο ενάμιση χρόνο!

Η διοίκηση του ξενοδοχείου κατέθεσε αγωγή κατά του ζεύγους Μπονταρένκο για ψευδή στοιχεία, δίνοντας και φωτογραφικό υλικό κατά την παραμονή των Άγγλων στο ξενοδοχείο όπου φαινόταν πως η διαμονή τους δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα.

Το ξενοδοχείο υποστηρίζει ότι οι δυο τους πέρασαν υπέροχα στις διακοπές και πως κατά την ημέρα που υποστηρίζουν πως δηλητηριάστηκαν, είχαν καταναλώσει «μεγάλες ποσότητες αλκοόλ». Επίσης αναφέρεται πως δεν ανέφεραν την ασθένειά τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο ξενοδοχείο (Οκτώβριος 2013), παρά μόνο σχεδόν τρία χρόνια αργότερα!

Τέλος, το ξενοδοχείο έχει στο αρχείο του αναρτήσεις τους στο facebook, όπου δηλώνουν πόσο καλά περνούσαν στις διακοπές τους.

Ο Σον και η Καρολάιν Μπονταρένκο 47 και 42 ετών αντίστοιχα, προσπαθούν τώρα να αποσύρει τους ισχυρισμούς του και λένε πως αρρώστησαν για μια μέρα.

Το ζευγάρι επιχειρεί να αποσύρει τον ισχυρισμό του και δηλώνει ότι παρασύρθηκε από την νομική εταιρία που πρότεινε την κατάθεση μήνυσης, όμως το ξενοδοχείο τους ζητά 200.000 ευρώ αποζημίωση για δυσφήμιση και το ζευγάρι φοβάται ότι θα χάσει το σπίτι του.

Μυστικά & Documento

14/08/2022, 05:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter