Αγρίνιο: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 28χρονου που κατηγορείται για βιασμό 4χρονου αγοριού

Αγρίνιο: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 28χρονου που κατηγορείται για βιασμό 4χρονου αγοριού

Δεν έχουν τέλος οι υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, στο φόντο της δυσώδους υπόθεσης του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, φέρνοντας παράλληλα στο φως παρόμοιες φρικιαστικές περιπτώσεις.

Έτσι, την Τρίτη, στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 28χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη, για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Ο 28χρονος τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στην δημοσιότητα με διάταξη του Στρατοδικείου, πριν έναν περίπου χρόνο και όσο υπηρετούσε ως στρατιώτης στην Αιτωλοακαρνανία, κακοποίησε σεξουαλικά, 4χρονο αγοράκι που του εμπιστεύτηκε ζευγάρι γνωστών του για να το κρατήσει κάποιες φορές και συνελήφθη τότε κατόπιν καταγγελίας στην Ασφάλεια Αγρινίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

“Πρόκειται για τον Κραβαρίτη Δημήτριο του Ευθυμίου, γεννηθέντα στις 1-7-1994. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2641022520, 2641030168 & 2641030173 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Επισημαίνεται ότι, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών μέχρι την 17-4-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού ορίου των έξι μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων”.

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, πατώντας ΕΔΩ.

 

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 17χρονης στη Λιβαδειά: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των κατηγορούμενων

Κολωνός: Το πρωί «σωτήρας παιδιών», το βράδυ βιαστής (Viddocumentonews.gr/…/viasmos-17xronis-sti-livadeia-sti-dimosiotita-ta-stoixeia-ton-katigoroymenoneo)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter