Αϊντραχτ – Ρέιντζερς στον τελικό του Europa League και Ρόμα – Φέγενορντ στον τελικό του Conference League

Αϊντραχτ – Ρέιντζερς στον τελικό του Europa League και Ρόμα – Φέγενορντ στον τελικό του Conference League

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με δυο νίκες και η εκπληκτική φέτος Ρέιντζερς, πήραν τα εισιτήρια για τον τελικό του Europa League που θα διεξαχθεί στις 18 Μαίου στη Σεβίλλη.

Στη Φρανκφούρτη η Αϊντραχτ που είχε νικήσει 2-1 στο Λονδίνο, υποδέχθηκε την Γουέστ Χαμ που έμεινε με 10 παίκτες απο το 19′ λόγω αποβολής του Κρέσγουελ και στο 26′ με τον Μπορέ προηγήθηκε 1-0, σκορ που κράτησε ως το τέλος.

Στη Γλασκόβη η Ρέιντζερς με τον Ταβερνιέ στο 19′ άνοιξε το σκορ επί της Λειψίας και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0 είχαν νικήσει οι Γερμανοί) και στο 23′ ο Καμαρά έκανε και το 2-0. Οι Σκωτσέζοι είχαν ευκαιρίες και για 3ο γκολ, δεν το πέτυχαν και η Λειψία μείωσε στο 71′ με πλασέ του Εκουνκού και ισοφάρισε το συνολικό σκορ (2-2). Ομως στο 81′ ο Λάντστραμ σημείωσε το 3-1 κι εστειλε τη Ρέιντζερς στον τελικό.

Ραντεβού στα Τίρανα

Στους χθεσινούς ημιτελικούς του Conference League, Ρόμα και Φέγενορντ προκρίθηκαν στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 25 του μήνα στα Τίρανα.
Στη Ρώμη η Ρόμα υποδέχθηκε την Λέστερ (1-1 το πρώτο ματς) και με τον Αμπραχαμ στο 11′ άνοιξε το σκορ, που της ήταν αρκετό για την πρόκριση (1-0).

Στο Βελοντρόμ, η Μαρσέιγ που είχε την υπεροχή επί της Φέγενορντ (3-2 οι Ολλανδοί στο Ρότερνταμ), έχασε στο ημίωρο με τραυματισμό τον αρχηγό της, Γκουστάβο Παγιέτ. Οι Γάλλοι πίεσαν στο τέλος αλλά η Φέγενορντ κράτησε το 0-0 και πήγε τελικό…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter