Απόπειρα βιασμού στη Σύμη: Ανατριχιαστικό βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης- «Όταν ήμουν πεσμένη μου έδινε χαστούκια»

Απόπειρα βιασμού στη Σύμη: Ανατριχιαστικό βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης- «Όταν ήμουν πεσμένη μου έδινε χαστούκια»

Δεν έχουν τελειωμό οι επιθέσεις κατά των γυναικών. Αυτή τη φορά βίντεο ντοκουμέντο με την εφιαλτική στιγμή της επίθεσης που δέχθηκε μία 32χρονη μέσα σε καφετέρια στην Σύμη, από έναν 30χρονο που αποπειράθηκε να την βιάσει, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από τη φρίκη της απόπειρας βιασμού στη Σύμη δημοσιεύει ο Alpha, από το κλειστό κύκλωμα του μαγαζιού, ο 30χρονος έχει περάσει από την εσωτερική πλευρά του μπαρ και, αρχικά, προσπάθησε να πάρει αγκαλιά την 32χρονη και να τη φιλήσει, ενώ εκείνη τον απωθεί και ξεκαθαρίζει πως δεν το επιθυμεί. Μάλιστα, το περιστατικό συνέβη την ώρα που στα τραπέζια της αυλής κάθονταν άλλοι πελάτες.

Η γυναίκα φαίνεται ότι αντιστέκεται και φωνάζει «πέρνα έξω», «σεβάσου με», «βοήθεια», ο άνδρας δεν σταμάτησε να την παρενοχλεί και να προσπαθεί να την βιάσει, παρά το γεγονός ότι ήξερε ότι έχει κάμερα και καταγράφει τις κινήσεις του.

Η γυναίκα μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μέσα στο μαγαζί της. «Έκλεισε την πόρτα του μαγαζιού, δεν με άφηνε να βγω και μετά απλά επιχείρησε με το δικό του τρόπο να με πάρει αγκαλιά, με φίλαγε χωρίς να το θέλω. Στη γλώσσα του μίλαγε, δεν καταλάβαινα. Εγώ απλά έλεγα να βγει έξω και να με αφήσει ήσυχη. Προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα, αλλά πάνω στη σύγχυσή μου δεν πρόλαβα. Με έπιασε πάνω του, με έσπρωχνε για να μην πάω προς την πόρτα και την κλώτσησα, φώναξα ”βοήθεια”» αναφέρει.

«Όταν ήμουν πεσμένη μου έδινε χαστούκια, το κεφάλι μου κάποια στιγμή το χτύπησα στη φωλιά της πυροσβεστικής. Εγώ έχανα τις αισθήσεις μου οπότε είχα κάποια κενά μετά. Με φιλούσε ενώ ήμουν λιπόθυμη… Μετά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι. Σπάσανε την πόρτα απ’ έξω και με πιάσανε. Έχω κάποιους μώλωπες στο σώμα, τα χείλη μου ήταν φουσκωμένα», προσθέτει.

Ακόμη και όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία, ο δράστης, σύμφωνα με το θύμα, «φώναζε στον αστυνομικό, του έκανε επίθεση του αστυνομικού. Προσπαθούσε να έρθει πάνω μου, φώναζε ”είναι δική μου, είναι η κοπέλα μου”».

Διαβάστε επίσης:

Το Αιγαίο φλέγεται: Αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία η Τουρκία – ΣΥΡΙΖΑ: Μικροπολιτική διαχείριση από την κυβέρνηση

Τραγωδία με πρόσφυγες στη Χίο: Νεκρά τρία κοριτσάκια 4, 7 και 10 ετών (Video)

«Κοιτάξτε εδώ τον Εσκομπάρ»: Οργή κατοίκων της Πολίχνης για την… ατελείωτη συνοδεία Μητσοτάκη (Video)

Ιταλία: Σάλος με διαφήμιση που δείχνει καλόγρια τρώει πατατάκια πριν την Θεία Κοινωνία (Video)

Μπαράν Μπουρχάν: Ομόφωνη εισήγηση για άρση ασυλίας από την Επιτροπή Δεοντολογίας – Τι απαντά ο βουλευτής

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος

Άγιοι Ανάργυροι: Θρίλερ με τη μεταγωγή του γυναικοκτόνου στον Κορυδαλλό – Γιατί δεν έγινε δεκτός (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος η ανατροπή – Ο Κασσελάκης θέτει τον πήχη πάνω από το 17%

Στο «σκαμνί» για κακούργημα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter