Δήμαρχος Μπριζ: «Κόκκινος συναγερμός στην πόλη για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Δήμαρχος Μπριζ: «Κόκκινος συναγερμός στην πόλη για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Η βελγική αστυνομία βρίσκεται επί ποδός, ενόψει του αποψινού αγώνα μεταξύ της Κλαμπ Μπριζ και του ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League.

Η παρουσία 1.500 οπαδών του «Δικεφάλου» και άλλων τόσων που βρίσκονται στη βελγική πόλη, χωρίς να έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο, έχει αναγκάσει τις τοπικές αρχές και την UEFA να τον χαρακτηρίσουν «αγώνα υψηλού κινδύνου», με την αστυνομία να περιπολεί όλα τα μέρη γύρω από το ιστορικό κέντρο του Μπριζ και το «Γιαν Μπρέιντελ».

Διαβάστε επίσης: Conference League: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μπαίνουν στη «μάχη» – Πού θα δείτε τα σπουδαία ματς (Videos)

Ο δήμαρχος της πόλης, Ντιρκ Ντε Φο, απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους να αναφέρουν αμέσως παραβατικές συμπεριφορές στην αστυνομία, ενώ συμβούλευσε τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και όχι μόνο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα.

«Στην πόλη υπάρχει… κόκκινος συναγερμός λόγω των φίλων του ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε τη φήμη που κουβαλούν και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Καλώ τους πολίτες όταν δουν κάποια περίεργη ή παραβατική συμπεριφορά να το καταγγείλουν στην αστυνομία. Υπάρχουν 1.500 φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί λόγω του ότι έρχονται αρκετοί χωρίς εισιτήρια. Ως εκ τούτου, θα είναι λίγο δύσκολο για την αστυνομία μας να κρατήσει αυτούς τους ανθρώπους υπό έλεγχο και μακριά από το γήπεδο», δήλωσε ο δήμαρχος του Μπριζ, ο οποίος πρόσθεσε:

«Οι υποστηρικτές του ΠΑΟΚ είναι επίσης γνωστοί για τη χρήση βεγγαλικών. Θα πρέπει λοιπόν όλοι να ερευνηθούν ενδελεχώς για να μην κουβαλήσουν κάτι τέτοιο στο γήπεδο». Ο δήμαρχος τις προηγούμενες ημέρες είχε υποστηρίξει ότι όποιος φίλος του ΠΑΟΚ κυκλοφορεί στην πόλη χωρίς εισιτήριο θα συλλαμβάνεται. Πάντως κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο στο κέντρο της πόλης, όπου εκατοντάδες φίλοι του «Δικεφάλου» έστησαν ένα ολονύχτιο πάρτι στο κέντρο της πόλης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter