Εξεταστική Επιτροπή: Συνεχίζεται η κατάθεση Κοντολέων – Ακολουθεί ο Θεμιστοκλής Δεμίρης

Εξεταστική Επιτροπή: Συνεχίζεται η κατάθεση Κοντολέων – Ακολουθεί ο Θεμιστοκλής Δεμίρης

Συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη στις 10:00 η Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων με τον πρώην «εκλεκτό» του Κυριάκου Μητσοτάκη και πλέον αποπεμφθείς διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων να συνεχίζει την κατάθεσή του.

Ο Παναγιώτης Κοντολέων ξεκίνησε την κατάθεσή του χθες Τετάρτη, ωστόσο η συμπεριφορά του ήταν ιδιαίτερα εριστική ενώ επί σχεδόν τέσσερις ώρες δεν απάντησε σε τίποτα, ειδικά όσον αφορά την παρακολούθηση του τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛΛ Νίκου Ανδρουλάκη.

«Δεν θα πω εάν παρακολουθούσαμε ή όχι τον Ανδρουλάκη» φέρεται να είπε με τουπέ ο διοικητής της ΕΥΠ που «ξηλώθηκε» επειδή παρακολουθούσε παράνομα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. «Επικαλούμαι το απόρρητο! Ήρθα γιατί με καλέσατε, αλλά δεν θα πω τίποτα» πρόσθεσε σε αντίστοιχο ύφος ο πολλά βαρύς σεκιουριτάς με καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Ισχυρίστηκε δε ότι δεν γνωρίζει το άρθρο 224 του Ποινικού Κώδικα, ούτε το άρθρο 43 του Κανονισμού της Βουλής, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο στα σοβαρά αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει τον νόμο και τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Μετά το πέρας της κατάθεσης του Κ. Κοντολέοντα, θα ακολουθήσει σήμερα αυτή του νέου διοικητή της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη.

 

Διαβάστε επίσης

Προκαλεί ο Κοντολέων στην Εξεταστική: «Δεν θα πω τίποτα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter