Γάζα: «Εγκαταλείψτε άμεσα την περιοχή» – Τελεσίγραφο των Ισραηλινών για την περιοχή του νοσοκομείου Αλ Σίφα

Γάζα: «Εγκαταλείψτε άμεσα την περιοχή» – Τελεσίγραφο των Ισραηλινών για την περιοχή του νοσοκομείου Αλ Σίφα

Μήνυμα από τον ισραηλινό στρατό προς τους αμάχους να απομακρυνθούν «άμεσα» από την περιοχή του νοσοκομείου αλ-Σίφα στην Πόλη της Γάζας, όπου από τα ξημερώματα της Δευτέρας εξελίσσεται νέο σφυροκόπημα από τον IDF.

«Έκκληση προς όλους που βρίσκονται εκεί και τους εκτοπισμένους στη συνοικία αλ-Ριμάλ, το νοσοκομείο αλ-Σίφα και τις γύρω περιοχές: για την ασφάλεια σας, πρέπει άμεσα να εγκαταλείψετε την περιοχή», ανέφερε ο εκπρόσωπος στα αραβικά.

Ο στρατός έδωσε εντολή στους πολίτες να κινηθούν «προς τα δυτικά», δηλαδή προς τη θάλασσα και στη συνέχεια να ακολουθήσουν το δρόμο κατά μήκος των ακτών «προς τον νότο έως την ανθρωπιστική ζώνη αλ-Μαουάσι», που βρίσκεται στο νότιο μέρος της Λωρίδας της Γάζας.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι στην περιοχή έγινε ρίψη φυλλαδίων με το ίδιο μήνυμα. «Βρίσκεστε σε μια επικίνδυνη περιοχή συγκρούσεων», ανέφεραν τα φυλλάδια.

Στην τελευταία του ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα το πρωί, οι Ισραηλινοί χαρακτηρίζουν την επίθεση ως… «στοχευμένη αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην περιοχή του νοσοκομείου αλ-Σίφα».

Διαβάστε επίσης: Γάζα: Νέα εισβολή των Ισραηλινών στο νοσοκομείο Αλ Σίφα – «Άρματα περικύκλωσαν το σημείο»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter