Η σαπίλα στην Ελλάδα έχει και όνομα και πρόσωπο

Η σαπίλα στην Ελλάδα έχει και όνομα και πρόσωπο
Το πραγματικό όνομα του Alexander Clapp, του πολυβραβευμένου συντάκτη του άρθρου «Η σαπίλα στην καρδιά της Ελλάδας είναι πλέον ορατή σε όλους» στους New York Times, βάζοντας στο «κάδρο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι Αλέξανδρος Κλάπας, κατάγεται από το Αθαμάνιο Άρτας, το πατρικό του σπίτι είναι 50 μέτρα μακριά από το αντίστοιχο της οικογένειας Τσίπρα, είναι πολλά χρόνια μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και έχει φάει ψάρια με τον Παύλο Πολάκη σε μεζεδοπωλείο στο Μοσχάτο.
Και καπνίζει. Πίπα που βρωμάει κιόλας.
Αυτή είναι η αλήθεια και όλα τα άλλα είναι της πλάκας…

*** Έτσι εξηγείται αυτό το επαίσχυντο και κατάπτυστο κείμενο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη που συνειδητά απέκρυψαν – χωρίς τηλεφώνημα από το Μέγαρο Μαξίμου – τα Πετσωμένα ΜΜΕ της λίστας 108. Φτάνουν πια οι επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού μας από ΣΥΡΙΖΑίους δημοσιογράφους μεγάλων διεθνών ΜΜΕ. Ποιοι είστε εσείς; Έχετε έρθει ποτέ στην Ελλάδα να δείτε πώς ζούμε; Have you been to Samos, ε;

*** Το κείμενο γνώμης του Alexander Clapp είναι ενδεχομένως η μεγαλύτερη διεθνή σφαλιάρα που έκατσε στο σβέρκο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θέλετε για τα όσα γράφει, θέλετε γιατί ο συντάκτης του ήταν φιναλίστ για βραβείο Πούλιτζερ, θέλετε γιατί δημοσιεύτηκε στη μεγαλύτερη και εγκυρότερη εφημερίδα του πλανήτη; Από πού κι αν το δεις δεν μαζεύεται. Το φαααααπ ακούστηκε μέχρι το Κατάρ.

*** Κι ας προσπάθησε μάταια – με 10ωρη καθυστέρηση – ο Γιάννης Οικονόμου να το μαζέψει. Άσ’ το Γιάννη, άσ’ το, το καταλαβαίνουμε, η δουλειά σου είναι αλλά άσ’ το να πάει στην ευχή. Οι New York Times δεν Πετσώνονται. Πριν τη δημοσίευση προηγείται τεκμηρίωση που ζητείται να κάνει ο δημοσιογράφος για τις αιχμές που έχει το κείμενό του. Το άρθρο έχει εγκριθεί από τους αρμόδιους αρχισυντάκτες, διευθυντές και έχει πάρει ΟΚ για τη δημοσίευσή του.

*** Οι «κύκλοι», τα «τετράγωνα» του Μαξίμου και τα πληρωμένα τρολς χαρακτήρισαν το άρθρο ως «πληρωμένο», αλλά δυστυχώς για τη ΝΔ και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη το μόνο που κατάφεραν είναι να γίνουν ρεζίλι γιατί έδειξαν για άλλη μία φορά το πώς αντιλαμβάνονται τη δημοσιογραφία. Ως κάτι που εξαγοράζεται…
*** Αλήθεια το «βελόνα και κλωστή» τι άποψη έχει για το θέμα;

*** Και να έχεις από πάνω και τη Σοφία Νικολάου να λέει «όλα στο φως» για τις υποκλοπές. Η Νικολάου που έδινε απευθείας συμβάσεις για την προμήθεια μασκών σε εταιρεία με αμορτισέρ. Αλήθεια εκείνη η μηνυτήρια αναφορά των Πολάκη, Ξανθόπουλου και Σπίρτζη γιατί παραμένει κλειδωμένη σε κάποιο συρτάρι;

*** Προφανώς και όλα στο φως, αλλά ας τελειώνουμε πρώτα με τις χειροπιαστές υποκλοπές και βλέπουμε για τα μετά…

*** Για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, τις απόψεις του και την πολιτική που άσκησε ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μπορούμε να πούμε πολλά. Σε άλλα θα συμφωνήσουμε, σε άλλα θα διαφωνήσουμε. Θα πρέπει να παραδεχθούμε, ωστόσο, ότι έχει χιούμορ.

*** Νέο περιστατικό ωμής αστυνομικής βίας με θύμα μετανάστη έφερε στο φως της δημοσιότητας το documentonews.gr. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε τοποθετηθεί σχετικά ο Τάκης Θεοδωρικάκος, αλλά να κάνω μια πρόβλεψη; Δεν θα τιμωρηθούν ποτέ οι δύο νταήδες αστυνομικοί. Και, δυστυχώς, αυτό συμβαίνει μόνο σε μη δημοκρατικές χώρες. Α! Και σε κάποιες φαινομενικά δημοκρατικές χώρες.
Αν δεν ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία, τότε ανήκουμε σίγουρα στη δεύτερη.

*** Να άλλη μία επιτυχία για την οποία μπορεί να αισθάνεται υπερήφανη η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο πιο δημοφιλής υπουργός της ΝΔ, Κυριάκος Πιερρακάκης. Η Ελλάδα στην τελευταία θέση σε ό,τι αφορά στις ταχύτητες internet στα νοικοκυριά.

*** Ωραία τα γραφικά του Mega για την επόμενη αγωνιστική της Super League. Δεν πέτυχαν ούτε ένα σήμα.

*** Καλά για νοθευμένη βενζίνη ήξερα. Το είπε και ο Άδωνις, ότι αν η νοθεία είναι μέχρι 40%, τότε ο έλεγχος δεν τη βρίσκει. Για νοθευμένο ρεύμα όχι, πρώτη φορά ακούω.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter