Ιδού τα ακίνητα Νο40 και Νο41 του Μητσοτάκη – Στο Documento την Κυριακή – Μαζί το Docville

Ιδού τα ακίνητα Νο40 και Νο41 του Μητσοτάκη – Στο Documento την Κυριακή – Μαζί το Docville

Αποκάλυψη: Τα συμβόλαια αγοράς των δυο οικοπέδων στο Ζαγόρι.

Ο πρωθυπουργός ενώ χρωστάει εκατομμύρια συνεχίζει τις επενδύσεις real estate.

Απέκτησε ένα άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο 412,7 τ.μ. και ένα «τυφλό» 248,06 τ.μ. και αμέσως τα συνένωσε.

Τι έκανε για να μη δηλωθούν και εμφανιστούν στο πόθεν έσχες του 2022.

Μετά την αγορά και κατόπιν ενεργειών του, η περιοχή κηρύχθηκε «απάτητο βουνό» και  εντάχθηκε στην UNESCO.

Άγιοι Ανάργυροι: Χώρα-συννεφιασμένη Κυριακή. Καταιγίδα καταγγελιών κακοποιημένων γυναικών που απευθύνθηκαν σε αστυνομικά τμήματα. Η σοκαριστική περίπτωση της 28άχρονης Κυριακής Γρίβα δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό.

Ζαχαρούλα Τσιριγώτη: «Εγιναν όλα λάθος». Η αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛΑΣ αναδεικνύει μία προς μία τις εγκληματικές αμέλειες των αστυνομικών στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Σπαρτιάτες: Αντίστροφη μέτρηση, πέφτουν οι περικεφαλαίες. Τα 3+1 σενάρια για το μέλλον των Λακεδαιμονίων μετά τις διώξεις του Αρειου Πάγου. Πότε αναμένεται η απόφαση του εκλογοδικείου.

Υποκλοπές: Θα υποβάλει μηνύσεις ο Ανδρουλάκης; Χαστούκι από το ΣτΕ στην τροπολογία Τσιάρα.

Τρίτη ηλικία: Περήφανα αλλά άφραγκα γηρατειά… Οι συντάξεις δεν φτάνουν για όλο τον μήνα και για όλα τα φάρμακα.

Δικαιοσύνη: Στο σκαμνί εφοριακοί που έσβηναν πρόστιμα σε «ημέτερους». Kατηγορούνται ότι την περίοδο 2012-14 ζημίωσαν το δημόσιο με τουλάχιστον €7,5 εκατ.

Τέμπη: Ο ανακριτής επιβεβαιώνει το ξεμπάζωμα και το μπάζωμα. Με διάταξή του γκρεμίζει το κυβερνητικό αφήγημα ότι δεν αλλοιώθηκαν στοιχεία από τον τόπο του δυστυχήματος

Ερευνα στα τυφλά: Δεν ζήτησαν ακόμη τις συνομιλίες των πυροσβεστών. Ο εφέτης δεν πήρε κρίσιμα δεδομένα παρά το αίτημα των συγγενών.

Υγεία: Νέο χαράτσι Aδωνη στους ασθενείς. Περικοπές ακόμη και στα ογκολογικά φάρμακα

Επιχειρήσεις: Πάρτι για τους μεγάλους, ασφυξία για μικρούς και εργαζόμενους

Τουρκία: Αντίστροφη μέτρηση για τον «Σουλτάνο»;

Μαριχουάνα… start:  Πλήρης απελευθέρωση της κάνναβης στη Γερμανία

Μέτρα… με μέτρο: Παράταση στην ηλεκτρονική ταυτοποίηση μέσω gov.gr την είσοδο στα γήπεδα

«Το όραμα για μια δίκαιη κοινωνία παραμένει κυρίαρχο» – Ο Γιάννης Χουβαρδάς στο Docville

Λίγο πριν από την πρεμιέρα της πρωτοποριακής και κάποτε απαγορευμένης από τους ναζί όπερας «Η άνοδος και η πτώση της πόλης του Μαχαγκόννυ» του Μπέρτολντ Μπρεχτ στην Εθνική Λυρική Σκηνή, η Κατερίνα Αγγελιδάκη μίλησε με τον Γιάννη Χουβαρδά για το απολαυστικά αναφλεγόμενο μπρεχτικό σύμπαν.

Η Ειρήνη Δρίβα πήγε στην πρόβα της παράστασης «Κασέτα» της Λούλας Αναγνωστάκη που ανεβάζει ο Μάνος Καρατζογιάννης και μίλησαν για την σπουδαία συγγραφέα και τις μεγάλες πράξεις που ονειρεύτηκαν οι ήρωες της.

Για τις δυό Μαρίκες, την Παπαγκίκα και την Νίνου, αλλά και για την περιπλάνηση της γυναίκας στο ελληνικό τραγούδι, έκαναν μια κουβέντα ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου με τον Αντώνη Μποσκοΐτη. Αφορμή η μουσικοθεατρική παράσταση του Ανδρέου και του στιχουργού Οδυσσέα Ιωάννου που έχει τίτλο «Μαρίκα με είπανε – Μαρίκα με βγάλανε».

Η Έμυ Ντούρου συνάντησε τον Βρετανοκύπριο συγγραφέα Άλεξ Μιχαηλίδη και συζήτησαν για λογοτεχνία και σινεμά αφού τα βιβλία του θα γίνουν ταινίες, όπου θα παίξει και η καλή του φίλη Ούμα Θέρμαν.

Ο Ηρακλής Λογοθέτης είδε την παράσταση «Το πιο όμορφο σώμα που έχει βρεθεί ποτέ σε αυτό το μέρος» του Ζουζέπ Μαρία Μιρό σε σκηνοθεσία της Ζωής Ξανθοπούλου με τον Αργύρη Ξάφη σε ένα υποκριτικό tour de force.

Ο Κωνσταντίνος Καΐμάκης μας θυμίζει όταν ο Μάρλον Μπράντο συνάντησε το ίνδαλμα του Τσάρλι Τσάπλιν για την ταινία «Η Κόμισσα του Χονγκ Κονγκ». Η εμπειρία ήταν μια τεράστια απογοήτευση.

 

Η Έμυ Ντούρου είδε τη σειρά «North water»  που διαδραματίζεται στην απέραντη λευκότητα της Αρκτικής και προβάλλεται αυτόν τον καιρό στο Cinobo και την προτείνει διότι «η πλοκή, ο ρυθμός, οι διάλογοι, οι ερμηνείες και η σκηνοθεσία είναι τόσο καλοδουλεμένα και ολοκληρωμένα, αλλά και τόσο δεμένα μεταξύ τους όσο λίγες φορές έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε τηλεοπτική σειρά».

Μια περιπλάνηση στην πολιτισμική ζώνη κάνει αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος-Ικαρος Μπαμπασάκης επισημαίνοντας «φυσικά, θεωρώ παρωχημένο πομφόλυγα το «μ᾽ αρέσει / δεν μ᾽ αρέσει» » και το «de gustibus non disputandum est» όταν έχουμε να κάνουμε με δημιουργίες που προκαλούν εκρήξεις στον κρανίο, που μετατοπίζουν έστω και κατά ένα εκατομμυριοστό της ίντσας τη θέση μας στον κόσμο…»

Μαθήματα ζωγραφικής και ζωής παρέδιδε ο Γιάννης Τσαρούχης στις διαλέξεις που έδωσε ο Γιάννης Τσαρούχης στη Χίο το 1981 και κυκλοφόρησαν σε βιβλίο. Γράφει η Έμυ Ντούρου.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter