Καιρός: «25άρια» τέλος σε λίγες ημέρες – Πότε αλλάζει το σκηνικό (Videos)

Καιρός: «25άρια» τέλος σε λίγες ημέρες – Πότε αλλάζει το σκηνικό (Videos)

Ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι τις τελευταίες ημέρες, με τον υδράργυρο να κινείται μεταξύ 25 – 30 βαθμών Κελσίου. Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στον χάρτη του meteo.gr, την Τετάρτη 3 Απριλίου η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 30 βαθμούς στη Γόρτυνα αλλά και την Πλώρα Ηρακλείου.

Ιδιαίτερα ζεστή για την εποχή, ήταν η χθεσινή ημέρα και στην Αθήνα, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 26,6 βαθμούς στα Πατήσια.

Δείτε τις υψηλότερες θερμοκρασίες της ημέρας (3/4)

Καιρός: Αλλαγή σκηνικού με βροχές

Το καλοκαιρινό μοτίβο δεν θα κρατήσει για πολύ μεγάλο διάστημα, καθώς από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται… αλλαγή σκηνικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων, μετά τις 12 του μήνα αναμένεται κύμα βροχών. Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε μεταξύ άλλων στο Open TV ότι η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ κύμα βροχοπτώσεων θα καταφτάσει στη χώρα από τη Μεσόγειο.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει ότι η αστάθεια θα ξεκινήσει από την επόμενη Πέμπτη (11/4) με τοπικές μπόρες και καταιγίδες. Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, την επόμενη Παρασκευή αναμένεται άστατος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, την Τρίτη 9/4 ο καιρός θα παραμείνει καλός όπως και στις 10/4, αλλά την Πέμπτη 11/4 ξεκινάει η αστάθεια στα βόρεια της χώρας. Ετσι θα έχουμε τοπικές μπόρες και καταιγίδες και στις 12/4 θα έχουμε άστατο καιρό σε περισσότερες περιοχές της χώρας.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι προβλέψεις του Παναγιώτη Γιαννόπουλου, όσον αφορά το πότε θα χαλάσει ο καιρός στη χώρα. Παράλληλα, ο μετεωρολόγος ανέφερε στην ΕΡΤ πως υπάρχει πιθανότητα για νέα… επίσκεψη της αφρικανικής σκόνης την επόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Άρειος Πάγος: Ποινική δίωξη στους 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών» και στον Κασιδιάρη ζητά η Εισαγγελέας


Άγιοι Ανάργυροι: «Πήγα μαυρισμένη στο ξύλο και με έδιωξαν» – Καταγγελία σοκ μετά και τις νέες αποκαλύψεις (Video)


Δημοσκοπήσεις «στο γκρι» για τη Νέα Δημοκρατία και το γαλάζιο «πλεκτό» που ξηλώνεται σταθερά


Άγιοι Ανάργυροι: «Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα» λέει ο Χρυσοχοΐδης τέσσερις ημέρες μετά τη γυναικοκτονία


Αγ. Ανάργυροι: «Για να βρίσκεται εκεί ο νόμος του δίνει το δικαίωμα» – Οι ισχυρισμοί της ΕΛΑΣ για τον επίορκο αστυνομικό (Video)


Απίστευτες εικόνες: Αρχιμανδρίτης ξυλοκόπησε Μητροπολίτη μέσα σε εκκλησία – Έτρεξε και του έριξε μπουνιά (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter