Κασσελάκης από τα Χανιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανανεωμένος και πιο συμπαγής από ποτέ

Κασσελάκης από τα Χανιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανανεωμένος και πιο συμπαγής από ποτέ

Νιώθω τιμή και συγκίνηση να βρίσκομαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου δίπλα στους ανθρώπους με τους οποίους αρχίσαμε το ταξίδι αυτό πριν από 6 μήνες.

Πριν από την εκκίνηση της καμπάνιας μου, βρέθηκα με τον Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά, τότε που οι εποχές ήταν δύσκολες με προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα και θυμάμαι την αγάπη από τα Χανιά για το ΣΥΡΙΖΑ, την αγάπη από τον προοδευτικό κόσμο» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης στον πρώτο σταθμό της περιοδείας του ενόψει των ευρωεκλογών.

Δείτε επίσης: Χανιά: Με χειροκροτήματα και αγκαλιές υποδέχθηκαν τον Στέφανο Κασσελάκη – Το σημερινό πρόγραμμα (Video)

«Έχουμε περάσει από διάφορα στάδια, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναταχθεί και όπως διαπιστώνεται, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Είναι πιο συμπαγής από ποτέ είναι ανανεωμένος, στο ιδεολογικό του στίγμα είναι ξεκάθαρος και αρχίζουμε την πορεία μας για τις ευρωεκλογές με μία καινοτόμα διαδικασία με τα προκριματικά ψηφοδέλτιά μας που άλλο κόμμα δεν τολμάει να κάνει» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Μόνο εμείς απευθυνόμαστε στα μέλη για να έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν και όχι ο πρόεδρος με την κλίκα του, ανθρώπους που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν στις Βρυξέλλες».

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Απαντά στον «συγκλονισμένο» Χρυσοχοΐδη – «Και εμείς είμαστε συγκλονισμένοι από την ευκολία που κρύβει τις ευθύνες του»

Άγιοι Ανάργυροι: «Πήγα μαυρισμένη στο ξύλο και με έδιωξαν» – Καταγγελία σοκ μετά και τις νέες αποκαλύψεις (Video)


Δημοσκοπήσεις «στο γκρι» για τη Νέα Δημοκρατία και το γαλάζιο «πλεκτό» που ξηλώνεται σταθερά


Άγιοι Ανάργυροι: «Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα» λέει ο Χρυσοχοΐδης τέσσερις ημέρες μετά τη γυναικοκτονία


Αγ. Ανάργυροι: «Για να βρίσκεται εκεί ο νόμος του δίνει το δικαίωμα» – Οι ισχυρισμοί της ΕΛΑΣ για τον επίορκο αστυνομικό (Video)


Απίστευτες εικόνες: Αρχιμανδρίτης ξυλοκόπησε Μητροπολίτη μέσα σε εκκλησία – Έτρεξε και του έριξε μπουνιά (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter