Μέση Ανατολή: Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες από βομβαρδισμό κοντά σε σχολείο στη Ράφα

Μέση Ανατολή: Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες από βομβαρδισμό κοντά σε σχολείο στη Ράφα

Η φρίκη και ο θάνατος συνεχίζει να απλώνεται στη Γάζα. Το Γραφείο Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες στην Εγγύς Ανατολή (UNRWA), ανακοίνωσε την Πέμπτη πως ένας παλαιστίνιος σκοτώθηκε και άλλοι 44 τραυματίστηκαν κατά τον βομβαρδισμό τοποθεσίας που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από σχολείο στη Ράφα, κοντά στα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας με την Αίγυπτο, ανακοίνωσε σήμερα

Σημειώνεται ότι το σχολικό συγκρότημα, στο οποίο έχουν βρει καταφύγιο περίπου 4.600 άνθρωποι, υπέστη σημαντικές ζημιές κατά την επίθεση, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα , η υπηρεσία του ΟΗΕ είχε ανακοινώσει πως άλλοι τρεις υπάλληλοί της σκοτώθηκαν, ανεβάζοντας σε 38 τον αριθμό των εργαζομένων του Γραφείου Αρωγής που έχουν βρει τον θάνατο στη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη των ισραηλινών επιθέσεων στις 7 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Λωρίδας της Γάζας, τουλάχιστον 26 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 100 τραυματίστηκαν από σημερινά ισραηλινά πλήγματα στον παλαιστινιακό θύλακα.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter