Μην είστε μίζεροι, να είστε φτωχοί και να λέτε ευχαριστώ

Μην είστε μίζεροι, να είστε φτωχοί και να λέτε ευχαριστώ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μας είπε να μην είμαστε μίζεροι και γκρινιάρηδες που δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα. «Η μιζέρια κάνει κακό στην Ελλάδα», δήλωσε ο υπουργός. Και εγώ που νόμιζα ότι κάνουν κακό οι ψεύτες, οι κλέφτες, οι ανίκανοι και οι τεμπέληδες. Ειδικά αν κατέχουν θέσεις ευθύνης.

*** Φίλε Μπάμπη μην είσαι μίζερος που δεν μπορείς να πληρώσεις το κολυμβητήριο της κόρης σου επειδή ο λογαριασμός της ΔΕΗ ήταν 400 ευρώ και το σούπερ μάρκετ αυξημένο κατά 20%.
Φίλη Ντίνα μην είσαι μίζερη που σχεδόν χάλασες τον μισθό σου ήδη σε πάγια έξοδα και σου έμειναν 48 ευρώ για να βγάλεις τον μήνα.
Φίλε Τάσο μην είσαι μίζερος που έκοψες την cosmote για να καλύψεις τις ανατιμήσεις σε ενέργεια, καύσιμα και βασικά είδη διατροφής και πλέον δεν μπορείς να δεις μπάλα.
Φίλε Γιώργο μην είσαι μίζερος που το μηχανάκι σου τρίζει ολόκληρο, αλλά δεν μπορείς να πας να το φτιάξεις επειδή εκτός του δικού σου λογαριασμού ΔΕΗ έπρεπε να τσοντάρεις και για της μητέρας σου.

*** Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Γεωργιάδης προχώρησε σε μια φασίζουσα επίθεση κατά της δημοσιογράφου, Ελένης Καλογεροπούλου. Θα μου πεις πρώτη φορά ήταν ή τελευταία; Το ζήτημα δεν είναι τι κάνει ο Γεωργιάδης, αλλά τι κάνει η ΕΣΗΕΑ για να προστατέψει ένα μέλος της και τον κλάδο γενικότερα από τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Τι κάνει; Τίποτα δεν κάνει. «Κοιμάται» κι αφήνει ανενόχλητο τον Άδωνη να συμπεριφέρεται όπως γουστάρει στους εκπροσώπους του Τύπου και να λέει ό,τι θέλει. Γιατί όσο δεν προσπαθεί να βάλεις τέλος σε τέτοια φαινόμενα, τόσο αυτά θα πολλαπλασιάζονται και θα εντείνονται.
«Μία υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ είστε φανατικιά. Τίποτα περισσότερο. Είμαι πρόθυμος ν’ απαντώ σε κάθε καλόπιστη ερώτηση. Είστε κακόπιστη», είπε με ύφος βαρύμαγκα ο Άδωνις Γεωργιάδης στη δημοσιογράφο που απλά του έκανε – με τον πλέον ευγενικό τρόπο – ερωτήσεις που δεν του άρεσαν.
Όχι, η Μαριάνα Πυργιώτη και ο Γιώργος Παπαδάκης δεν τον έβαλαν στη θέση του, όπως θα έπρεπε.

*** Για τη συνέντευξη του Τσίπρα τι να πω; Πήγε και τα είπε σε εχθρικό περιβάλλον, χωρίς καμία ερώτηση γνωστή από πριν. Ο Μητσοτάκης, πάλι, έκανε μαγνητοσκοπημένη και μονταρισμένη συνέντευξη με τον Αυτιά που ήταν να τον βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο. Βάλτε να δείτε τις ερωτήσεις που έγιναν στον έναν και τις ερωτήσεις που έγιναν στον άλλον.

*** Ο Τσίπρας ζήτησε και πάλι debate με τον Μητσοτάκη. Ειλικρινά δεν ντρέπεται που δεν έχει το σθένος να τον αντιμετωπίσει στα ίσα, έχοντας τις ίδιες ερωτήσεις, τον ίδιο τηλεοπτικό χρόνο, απέναντι στον ίδιο δημοσιογράφο;

*** Και ο Κώστας Βαξεβάνης ζητά συνέντευξη, αλλά καμία απάντηση. Είπε, μάλιστα, ότι θα του δώσει και τις ερωτήσεις από πριν. Όπως έχει μάθει δηλαδή. Αλλά όπως λέει και ο φίλος πιο πιθανό είναι να δεχθούν να δώσουν κοινή συνέντευξη Πούτιν και Μπάιντεν, παρά να δεχθεί ο Μητσοτάκης.

*** Ο Μένιος Φουρθιώτης επισκέφθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Τριάντη, τις φυλακές Κορυδαλλού στις 28 Νοεμβρίου του 2021, στις 12 Δεκεμβρίου του 2021 και στις 19 Δεκεμβρίου του 2021. Το ερώτημα είναι εάν ο Μένιος Φουρθιώτης διέθετε την απαιτούμενη εκ του νόμου άδεια του Δικαστικού Συμβουλίου της φυλακής για να επισκεφτεί τις φυλακές ή εάν οι επισκέψεις ήταν παράτυπες με παρέμβαση της διευθύντριας των φυλακών.
Δύο στοιχεία. Το ένα ότι στις 7 Νοεμβρίου, στο πρώτο φύλλο της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά», είχε κάνει εγκωμιαστικότατο αφιέρωμα στη διευθύντρια των φυλακών, Μαρία Στέφη, χαρακτηρίζοντάς την ως «δυναμική» και «μια από τις καλύτερες σε όλη την Ευρώπη». Το δεύτερο ότι εξωτερικός φρουρός των φυλακών είχε κάνει αναφορά στις 20 Νοεμβρίου 2021 κατά της Μαρίας Στέφη. Σύμφωνα με αυτή η κ. Στέφη φέρεται να επιχείρησε να επιτρέψει την είσοδο Φουρθιώτη στις φυλακές Κορυδαλλού παρότι αυτή επιτρέπεται µόνο µε έγγραφη άδεια του συµβουλίου της φυλακής.
«Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ή η Σοφία Νικολάου δεν αισθάνονται την ανάγκη ν’ απαντήσουν;», θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος. Όχι, φίλε αναγνώστη, δεν την αισθάνονται.

*** Αμάσητα έφαγαν οι Πετσωμένοι τα «αδιευκρίνιστα» ποσά που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του Άδωνη Γεωργιάδη και του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Αλλά αν είσαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Κάτω Πετραλώνων και περάσεις με κόκκινο το φανάρι θα σε κρεμάσουν στα μανταλάκια. Δεν αστειεύονται…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter