Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη – Συλλήψεις και στην Ηγουμενίτσα

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη – Συλλήψεις και στην Ηγουμενίτσα

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, προκειμένου να βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα, έφτασαν τα 94 άτομα που συνελήφθησαν και κρατούνται μετά τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο φίλος της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσουρής και να τραυματιστούν τουλάχιστον 8 ακόμα άτομα.

Η μεταγωγή τους έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα, με τους περισσότερους εκ των συλληφθέντων να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Δείτε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Τεράστια ερωτήματα για το φιάσκο της ΕΛΑΣ – Παραδοχή αποτυχίας από Οικονόμου αλλά… όχι παραίτηση (Video)

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πέντε προσαγωγές Κροατών που έγιναν από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας μετατράπηκαν σε σύλληψη, καθώς είχαν σκοπό να επιβιβαστούν σε πλοίο να ταξιδέψουν για Ιταλία και μετά οδικώς θα έφταναν στην Κροατία. Από την έρευνα προέκυψε εμπλοκή στα αιματηρά επεισόδια που στοίχησαν τι ζωή στον 29 χρόνο φίλαθλο της ΑΕΚ. Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών θα μεταφερθούν στην ΓΑΔΑ.

Συλλήψεις σε Κακαβιά και Ευζώνους

Γύρω στις 16.00 το απόγευμα της Τρίτης προσήχθη στον συνοριακό σταθμό στην Κακαβιά ένας 20χρονος Κροάτης, ο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο για τα Τίρανα και κρατείται προκειμένου να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται στα προχθεσινά επεισόδια.

Επίσης, στους Ευζώνους συνελήφθησαν επτά Κροάτες που έφευγαν από την Ελλάδα. Σε βάρος τους δεν προέκυψαν στοιχεία για ανάμειξη στα προχθεσινά επεισόδια, αλλά στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν μαχαίρια, γι’ αυτό κρατούνται και θα οδγηθούν στον εισαγγελέα. Επίσης, την Τρίτη στους Αμπελοκήπους έγιναν συνολικά εννέα προσαγωγές Κροατών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα των χούλιγκαν.

Ελεύθεροι οι τέσσερις Έλληνες τραυματίες

Ελεύθεροι, με προφορική εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκαν την Τρίτη οι τέσσερις Έλληνες εκ των 98 συλληφθέντων συνολικά για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρόκειται για τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις έχουν δώσει καταθέσεις στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης της Βίας στους Αθλητικούς χώρους, ενώ ο ένας δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter