Οι ευχές των καλλιτεχνών Μποφίλιου, Νταλάρα, Τσανακλίδου, Νέγκα, Ντενίση για τα 7 χρόνια Documento

Οι ευχές των καλλιτεχνών Μποφίλιου, Νταλάρα, Τσανακλίδου, Νέγκα, Ντενίση για τα 7 χρόνια Documento

H Ερμηνεύτρια, Νατάσσα Μποφίλιου:

Το Documento όλα αυτά τα χρόνια φιλοξενεί άρθρα που με ενδιαφέρουν, τοποθετήσεις, έρευνες, ανθρώπους. Είναι μια φωνή που χρειάζεται να παραμείνει ζωντανή, μαχητική και ανεξάρτητη. Σε προσωπικό επίπεδο, πέραν από συνεντεύξεις και δηλώσεις μου που έχει δημοσιεύσει με σεβασμό, δεν μπορώ να μην αναφέρω σ’ αυτές τις λίγες γραμμές τη στάση που κράτησε σε όλες τις επιθέσεις που έχω δεχτεί κατά καιρούς. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να του το πω και δημόσια: Documento, εύχομαι να φτάσεις όσο βαθιά και μακριά στοχεύεις! Ηχηρά και με ακεραιότητα.

O Ερμηνευτής – μουσικός, Γιώργος Νταλάρας:

Μέσα στο άυλο νέφος της δημοσιογραφίας, αλλά και της παραδημοσιογραφίας, είναι υπερβατικό και παρήγορο να επιμένετε να βγαίνει η εφημερίδα στο χαρτί. Συνεχίστε με δύναμη, με γνώση και – κυρίως– με αλήθεια ακόμη κι αν αυτή στις μέρες μας δεν είναι ευπώλητη. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στο πλούσιο και καταρτισμένο πολιτιστικό σας ένθετο και στους συνεργάτες του. Χρόνια πολλά.

H Τραγουδίστρια – ηθοποιός, Τάνια Τσανακλίδου:

Επτά χρόνια ερευνητικής δημοσιογραφίας, επτά χρόνια πολέμου από διαπλεκόμενους και θιγόμενους από τις αποκαλύψεις σκανδάλων. Ευχαριστούμε την εφημερίδα και τους συνεργάτες της που επιμένoυν να θεωρούν τη δημοσιογραφία λειτούργημα και να ρίχνουν φως σε όσα το σύστημα συσκοτίζει. Να είσαστε καλά και να αντέχετε στα δύσκολα. Η αλήθεια είναι δύσκολη, αλλά είναι ο μόνος δρόμος. Χρόνια πολλά και… αποκαλυπτικά, λοιπόν!

H Ερμηνεύτρια, Γιώτα Νέγκα:

Είναι χαρά μου να συμμετέχω στη γιορτή σας. Με δυο λέξεις δίπλα στις δικές σας εκατομμύρια λέξεις που εμπνέουν, ανοίγουν δρόμους, αποκαλύπτουν και δημιουργούν μια κοινότητα ανθρώπων που επιμένουν με θάρρος να είναι αληθινοί. Εύχομαι να βρίσκετε πάντοτε τον λόγο να κρατάτε τη γιορτή ζωντανή και τη δύναμη να επιμένετε στο φως. Καλές πτήσεις σε ελεύθερους ουρανούς! Χρόνια πολλά, Documento!

H Ηθοποιός – συγγραφέας, Μιμή Ντενίση:

Μία από τις ωραιότερες συνεντεύξεις μου έγινε στο πολιτιστικό σας ένθετο από τον Αντώνη Μποσκοΐτη. Κι επειδή έχω διαβάσει και σπουδαία αφιερώματα σε Ελληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, σας εύχομαι χρόνια πολλά με πολύ περισσότερα!

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter