Οι ευχές των καλλιτεχνών Στάνκογλου, Εισβολέα, Γκλέτσου, Μποσταντζόγλου, Μπισμπίκη για τα 7 χρόνια Documento

Οι ευχές των καλλιτεχνών Στάνκογλου, Εισβολέα, Γκλέτσου, Μποσταντζόγλου, Μπισμπίκη για τα 7 χρόνια Documento

O Ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου:

Χρόνια πολλά και να τα εκατοστίσει το Documento. Να συνεχίσει δυναμικά τον δρόμο του γράφοντας και αποκαλύπτοντας γεγονότα, για να τα μαθαίνουμε οι πολίτες. Και να βγάζετε στο φως αλήθειες που αν δεν υπήρχε το Documento, δεν θα τις μαθαίναμε ποτέ.

Ο Ράπερ και στιχουργός, Ηλίας Παπανικολός (a.k.a. Εισβολέας)

Εύχομαι να συνεχίσει το Documento –και ο Κώστας Βαξεβάνης και όλη η ανεξάρτητη δημοσιογραφία– να αποκαλύπτει όλη την πλέμπα που μας περιβάλλει. Να συνεχίσει να υπάρχει αντικειμενικότητα, να ερευνά και να βγάζει στη φόρα τα άπλυτα. Αλλά πιο πολύ από όλα εύχομαι να υπάρχουν αντίκτυπος και τιμωρία όταν κάτι διασταυρώνεται και βγαίνει αληθινό.

Ο Ηθοποιός, πρ. δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος

Επτά χρόνια Documento. Μου ζήτησαν να γράψω και εγώ μια κουβέντα. Τιμή! Τι έχετε τραβήξει και εσείς, αυτός ο Βαξεβάνης… τον σταύρωσαν. Πάντως να ξέρετε είμαστε ένας μεγάλος κύκλος που σιωπηλά και σιωπηρά πολλοί πολεμάμε αδιευκρίνιστους και προδότες μέχρι τέλους. Και πεθαμένοι ακόμη όπου κι αν κρυφτούν θα τους πιάσουμε ζωντανούς για να λογοδοτήσουν στην πραγματική Δικαιοσύνη. Χρόνια πολλά!

Ο Ηθοποιός, Γιάννης Μποσταντζόγλου:

Εύχομαι στο Documento να τα εκατοστίσει μήπως και ανέβουμε με τη βοήθειά του καμιά θέση στον κατάλογο με την αξιοπιστία του Τύπου. Γιατί εκτός από σκοταδισμό, πολέμους, τερατόφιλους, διαλύσεις κομμάτων και κοσμικές ηλιθιότητες, υπάρχει κι ένας πολίτης ρημάδι που θέλει ανάσα και σωστή πληροφόρηση.

Ο Ηθοποιός – σκηνοθέτης, Βασίλης Μπισμπίκης:

«Η πένα είναι πιο δυνατή από το ξίφος», Edward Bulwer-Lytton. Εύχομαι το δικό σας ξίφος να μπαίνει όσο πιο βαθιά γίνεται στα κοινωνικά αποστήματα.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter