Ολυμπιακός – Φενέρμπατσε 3-2: Ισχνό προβάδισμα για τους «ερυθρόλευκους» (Video)

Ολυμπιακός – Φενέρμπατσε 3-2: Ισχνό προβάδισμα για τους «ερυθρόλευκους» (Video)

Ο Ολυμπιακός… κεντούσε μέχρι το 65’ με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε στα προημιτελικά του Conference League, προηγήθηκε με 3-0, αλλά στην συνέχεια προδόθηκε από αμυντικά λάθη. Το τελικό 3-2 δίνει προβάδισμα στους ερυθρόλευκους, αλλά σίγουρα η ρεβάνς θα είναι δύσκολη στην Κωνσταντινούπολη.

Η τουρκική ομάδα στο ξεκίνημα του ματς έφτανε εύκολα έξω από την περιοχή του Τζολάκη. Στο 4’ ο Τάντιτς «σέρβιρε» στον Τζέκο το σουτ του οποίου κόντραρε στον Κάρμο και η μπάλα έφυγε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό ο Τζέκο δοκίμασε και πάλι το πόδι του με τον Τζολάκη να είναι σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει την μπάλα.

Η Φενέρ έχασε νέα ευκαιρία στο 7’. Ο Τζέκο πάτησε ξανά στην περιοχή, πλάσαρε από πλάγια θέση, όμως τον νίκησε και πάλι ο Τζολάκης!

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε. Στο 8’ ο Μασούρας πίεσε τον Σογιούντσου, η μπάλα έφτασε στον Φορτούνη, ο οποίος εκτέλεσε με σουτ εκτός περιοχής και έκανε το 1-0.

 

Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι στο 27’. Μετά από κόρνερ του Φορτούνη, ο Κάρμο έπιασε δυνατή κεφαλιά με τον Λιβάκοβιτς να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Οι ερυθρόλευκοι «χτύπησαν» για δεύτερη φορά στο 31’. Ο Φορτούνης πέρασε κάθετη πάσα στον Γιόβετιτς κι αυτός με σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Λιβάκοβιτς (2-0).

 Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καχβετσί εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Και στο τέταρτο λεπτό του έξτρα χρόνου ο Κρούνιτς έπιασε δυνατό σουτ με τον Τζολάκη να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Στο 46’ σουτ του Μασούρα, ο Λιβάκοβιτς μπλόκαρε την μπάλα. Στο 51’ ο Ελ Κααμπί βρέθηκε απέναντι από τον Κροάτη τερματοφύλακα, ο οποίος απομάκρυνε την μπάλα με τα πόδια. Σπουδαία επέμβαση που στέρησε από τους Πειραιώτες το τρίτο γκολ.

Το 3-0 έγινε στο 57’. Ο Έσε έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, ο Ελ Κααμπί έδωσε στον Τσικίνιο και εκείνος με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Λιβάκοβιτς για το 3-0!

 

Στο 61’ ο Τζολάκης απέκρουσε το σουτ του Οσαγί και στο 63’ κεφαλιά του Σιμάνσκι.

Στο 67’ ο Ρέτσος έκανε ένα αχρείαστο μαρκάρισμα στον Οσάγι και ο ρέφερι σφύριξε πέναλτι. Στο επόμενο λεπτό ο Τάντιτς νίκησε από την άσπρη βούλα τον Τζολάκη και μείωσε σε 3-1. Η Φενέρ πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Καχβετσί στο 74’, μετά από αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού (3-2).

Ο Ελβετός Σάντρο Σάρερ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ρέτσο, Μασούρα, Καχβετσί, Φρεντ.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγα, Τσικίνιο (84’ Ιμπόρα), Έσε, Μασούρας (87’ Κίνι), Γιόβετιτς (82’ Ορτα), Φορτούνης, Ελ Καμπί (87’ Ελ Αραμπί).

Φενέρμπαχτσε: Λιβάκοβιτς, Οσαγί-Σάμουελ, Σογιούντσου, Μπεκάο (84’ Μπονούτσι), Οστερβόλντε (45’ Καντιόγλου), Ζάιτς (62’ Φρεντ), Κρούνιτς (62’ Γιουκσέκ), Σιμάνσκι, Καχβετσί, Τάντιτς, Τζέκο.

Δείτε επίσης:

Ηλιούπολη: Νεκροί μητέρα και γιος από πυροβολισμούς σε διαμέρισμα

Θρίλερ στην Ηλιούπολη με τον θάνατο μητέρας και γιου: Ήταν νεκροί για μέρες – Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές (Video)

Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του, βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι – Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το έγκλημα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter