«Παιχνιδοποιός»: 90’s Halloween Party – Athens Metaphor

«Παιχνιδοποιός»: 90’s Halloween Party – Athens Metaphor

Ένας παρανοϊκός άντρας, αγνώστων στοιχείων, πραγματοποιεί κατά συρροή επιθέσεις στις ανυποψίαστες γυναίκες της πόλης, με έναν τρόπο τρομακτικά παράδοξο. Δεν τις δολοφονεί. Δεν τις βιάζει. Σαγηνεύει τα θύματά του, τα οδηγεί οικειοθελώς στο κρεβάτι και στο τέλος τα ακινητοποιεί με λοβοτομή. Μετατρέποντας τις σε άβουλα παντοτινά του παιχνίδια.

Το μοναδικό ψυχολογικό θρίλερ της θεατρικής Αθήνας τη φετινή σεζόν, διοργανώνει Halloween Party, εμπνευσμένο από τη μακάβρια ιστορία του που εκτυλίσσετε κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Θέατρο Μικρό Γκλόρια… αλλά και από τα αγαπημένα θρίλερ των 90΄s.

Η κλινική νευροψυχολόγος Μωντ Κρίστοφερ, που έχει βάλει σκοπό της ζωής της να συλλάβει τον στυγερό εγκληματία με το ψευδώνυμο «Παιχνιδοποιός» θα είναι εκεί. Ο φιλόδοξος ηθοποιός Πίτερ Μάτσον που την παρακολουθεί, θα είναι επίσης εκεί. Αλλά και ο ίδιος ο «Παιχνιδοποιός» φήμες λένε πως τη Δευτέρα το βράδυ, θα κάνει την εμφάνισή του…

Τρομακτικά κοστούμια, performances, bloody cocktails, treats, Best Costume Contest, ατελείωτος χορός στους μουσικούς ρυθμούς από τα 90s μέχρι και σήμερα, με disco, RnB και Trash επιλογές και πολλές ακόμη εκπλήξεις σας περιμένουν μέσα στην τρομακτική διακόσμηση του μαγαζιού, βγαλμένη από τη σκοτεινη ιστορία του «Παιχνιδοποιου» και των θρίλερ της εποχής.

Πότε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου στις 21:00

Πού: Δοριλέου 10, Αθήνα 115 21 ( Athens Metaphor)

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter