Πέθανε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ζαμπάρας

Πέθανε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ζαμπάρας

«Έφυγε» από τη ζωή σήμερα ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ζαμπάρας, με την είδηση του θανάτου του να σκορπά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Το θλιβερό γεγονός γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Σήμερα έφυγε ακόμη ένας αγαπημένος φίλος, σεμνός ηθοποιός που τίμησε με τους ρόλους του το θέατρο μας, ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ και καλοσύνη. Καλό ταξίδι Κωνσταντίνε μου…», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Κωνσταντίνος Ζαμπάρας γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1959 στη Ρευματιά Μεσσηνίας και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή «Βεάκη». Δραστηριοποιήθηκε κυρίως στο θεατρικό σανίδι, ενώ συμμετείχε σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

«Έφυγε απρόσμενα από τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών, ο αγαπημένος ηθοποιός Κωνσταντίνος Ζαμπάρας. Γεννήθηκε στη Ρεματιά Μεσσηνίας και αποφοίτησε από τη δραματική σχολή Βεάκη. Στη μεγάλη καλλιτεχνική διαδρομή του συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ταινίες, αλλά και τηλεοπτικές σειρές. Τελευταίες του παραστάσεις ήταν το έργο “Αθάνατες” το 2021 στο Βεάκειο και τα “Χριστουγεννιάτικα θαύματα” το 2019 στο Εθνικό Θέατρο. Έντιμος, εργατικός με αξιοπρέπεια και πηγαίο χιούμορ τίμησε για πάνω από 30 χρόνια το επάγγελμα του ηθοποιού μέσα από την δουλειά του, αλλά και με τη στάση ζωής του» αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

«Συμμετείχε ενεργά στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και στους κοινωνικούς αγώνες για το δίκιο του εργαζόμενου λαού και το ευτυχισμένο μέλλον του. Στεκόταν πάντα στο πλευρό των νεότερων ανθρώπων μαθαίνοντάς τους να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Με την ίδια αγάπη και ευαισθησία αντιμετώπιζε και τους ηλικιωμένους, καθέναν που ένιωθε πως είχε ανάγκη από συμπαράσταση και φροντίδα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter