Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: «Αισθάνομαι βιασμένος» καταγγέλλει απόδημος – «Δεν αισθάνομαι ασφαλής για την ακεραιότητα μου» (Video)

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: «Αισθάνομαι βιασμένος» καταγγέλλει απόδημος – «Δεν αισθάνομαι ασφαλής για την ακεραιότητα μου» (Video)

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των αποδήμων μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου διαρροής και παράνομης χρήσης προσωπικών δεδομένων, που οδήγησε στην απόσυρση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και στην παραίτηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών και του γραμματέα αποδήμων της ΝΔ.

«Αισθάνομαι βιασμένος» αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δημήτρης Σαββίδης που από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε την παράνομη χρήση των προσωπικών δεδομένων του με νέα ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ επανέρχεται με σκληρή ανάρτηση. Παράλληλα, αναφέρει ότι «δηλώνω δημόσια πως δεν αισθάνομαι ασφαλής για την ακεραιότητα μου».

«Καταχώρησα τα προσωπικά μου δεδομένα κατά την εγγραφή μου στους εκλογικούς καταλόγους των απόδημων Ελλήνων δίνοντας πρόσβαση σε αυτά στο Υπουργείο Εσωτερικών. Και λίγους μήνες μετά μαθαίνω πως ένας γραμματέας μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτά» σημειώνει ο ίδιος.

Ο απόδημος Έλληνας αναφέρει συγκεκριμένα ότι «ένας μη εκλεγμένος γραμματέας της κυβέρνησης έχει πρόσβαση στα εξής προσωπικά μου δεδομένα και τα παρέχει χωρίς την έγκριση μου σε Ευρωβουλευτές».

Δείτε επίσης:

Κύρτσος για επιστολή Ασημακοπούλου: Εκθέτει ανεπανόρθωτα τη ΝΔ σαν μηχανισμό εκλογικής νοθείας

«Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομολογία Ασημακοπούλου για Θεοδωρόπουλο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter