Στο μπλόκο της Καρδίτσας ο Κασσσελάκης – Ανέβηκε σε τρακτέρ και συνομίλησε με αγρότες (Video)

Στο μπλόκο της Καρδίτσας ο Κασσσελάκης – Ανέβηκε σε τρακτέρ και συνομίλησε με αγρότες (Video)
Επίσκεψη του Προέδρου τυο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στο μπλόκο των αγροτών στη Καρδίτσα. Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ / EUROKINISSI)

Στο μπλόκο της Καρδίτσας, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στον αγώνα των αγροτών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε σε τρακτέρ, όπως είχε κάνει πριν από μια εβδομάδα στην Ημαθία. Mπήκε στην καμπίνα και συνομίλησε με τον αγρότη-οδηγό. Στη συνέχεια, κατέβηκε για να συναντήσει τους υπόλοιπους παραγωγούς που είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή.

«Είναι αδιανόητο, ζούμε μια στρεβλή οικονομική πραγματικότητα, όπου οι ελεύθερες αγορές δεν δουλεύουν για τους καταναλωτές και δεν δουλεύουν για τους παραγωγούς. Πλουτίζουν ελάχιστοι και πλουτίζουν αδρά αυτοί οι ελάχιστοι. Είναι καιρός λοιπόν να αλλάξει αυτό» είπε στους παρευρισκόμενους ο Στ. Κασσελάκης.

«Είναι δυνατόν να παίζει ο πρωθυπουργός ένα κρυφτούλι μαζί σας και να μην σας βλέπει; Εκβιαστικά κιόλας;» αναρωτήθηκε…

«Δίκαια τα αιτήματα τους»

«Οι αγρότες έχουν απόλυτα δικαιολογημένα αιτήματα και είμαστε δίπλα τους» τόνισε νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη του στο TRT.

«Δεν είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να παίρνουν ρίσκα μεγαλύτερα των επιχειρηματιών. Και να βλέπουν τα προϊόντα τους, για τα οποία λαμβάνουν σεντς το κιλό, να είναι ευρώ στο ράφι. Είναι άδικο αυτό. Υπάρχουν λύσεις. Και επίσης, πρέπει να δημιουργήσουμε ένα νέο πρόγραμμα, ώστε η σχολάζουσα αγροτική γη να μπορεί να αναδιανεμηθεί. Όπως επίσης, να μετατρέψουμε και τις εγγυήσεις για την αγροτική γη σε μια νέα τράπεζα Αγροτικής Ανάπτυξης» είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα και τη μείωση του ΦΠΑ. Επίσης, επανέλαβε την πρόταση για πλαφόν στην τιμή του αγροτικού ρεύματος στα 7 σεντς ανά κιλοβατώρα και για πλαφόν στην κερδοφορία των εταιρειών εισαγωγής και εμπορίας αγροτικών εφοδίων.

Αύριο το Αναπτυξιακό

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ανοίξει και θα κλείσει το δεύτερο Αναπτυξιακό Συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Λάρισα

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν βεβαίως τα ζητήματα των αγροτών και των πλημμυροπαθών παραγωγών. Επίσης, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την Παιδεία, τον τουρισμό, τις υποδομές, την Υγεία και την επιχειρηματικότητα.

Εκτός του προέδρου, κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν στη Λάρισα, όπως ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Νίκος Παππάς, η Θεοδώρα Τζάκρη και αρκετοί βουλευτές.

Διαβάστε επίσης: Βρέθηκαν οι 15 αγρότες που θα συναντήσουν τον Μητσοτάκη – Άρχισαν το «ζύμωμα» οι γαλάζιοι αγροτοσυνδικαλιστές

Μαξίμου: Εμπαιγμός και χοντρό παρασκήνιο για τη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες

Πειραιάς: Νέο περιστατικό βίας ανηλίκων – Τους επιτέθηκαν 30 άτομα με μαχαίρια και ματσέτα

Πως μεθόδευσαν το πρόστιμο-προγραφή στο Documento με εντολή Μαξίμου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter