Συνάντηση Κασσελάκη – Τσίπρα: Στο επίκεντρο η επόμενη ημέρα και η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση Κασσελάκη – Τσίπρα: Στο επίκεντρο η επόμενη ημέρα και η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ

Τη σημασία που έχει η ενότητα και η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών, εξήρε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη, το βράδυ της Τετάρτης. Η έκκληση για ενότητα από τον πρώην πρωθυπουργό αφορά την Έφη Αχτσιόγλου και τον Νάσο Ηλιόπουλο αλλά και ομάδα προσώπων που στάθηκαν μεν απέναντι από τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά δεν υιοθέτησαν πρακτικές «Ομπρέλας», η οποία έχει ήδη αποχωρήσει.

Δείτε επίσης: Συνάντηση Κασσελάκη και Τσίπρα το βράδυ της Τετάρτης – Τι συζήτησαν

Συγκεκριμένα, πηγές κοντά στον Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε την Τετάρτη στον πρώην πρωθυπουργό και του ζήτησε να συναντηθούν για να ανταλλάξουν σκέψεις, με τον πρώην πρόεδρο να ανταποκρίνεται θετικά.

Σε αυτό το μήκος κύματος δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό του γραφείο.

Στη συνάντηση που ήταν η πρώτη μετά την εθιμοτυπική της εκλογής του νέου Προέδρου, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για τη συνεχόμενη ένταση στο εσωτερικό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που μπορεί να διαφυλαχθεί μόνο με την πιστή τήρηση του καταστατικού και τη χάραξη πολιτικού σχεδιασμού εξωστρέφειας από τα όργανα του κόμματος που πρέπει να λειτουργήσουν χωρίς αποκλεισμούς και με συμπεριληπτική για όλες τις απόψεις διάθεση.

Δείτε επίσης: Τι αναφέρουν πηγές κοντά στον Αλέξη Τσίπρα για το δείπνο με τον Σακελλαρίδη

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο στον απόηχο των εσωκομματικών εξελίξεων

Στέφανος Κασσελάκης: Τείνω χείρα φιλίας – Θέλω μία κυβερνητική σύγχρονη Αριστερά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter