ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ: Ο Τσίπρας δεν είναι Μητσοτάκης για να τον «κρατάνε»

ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ: Ο Τσίπρας δεν είναι Μητσοτάκης για να τον «κρατάνε»

Σκληρή ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος στο περιθώριο της απόφασης του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Νίκο Παππά, που εξαντλώντας κάθε αυστηρότητά επέβαλε τη μέγιστη ποινή που προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας, αυτή της φυλάκισης δύο ετών με αναστολή, δεν δίστασε να αφήσει ούτε λίγο ούτε πολύ υπονοούμενα κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Οικονόμου μάλλον κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια», σχολίασε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου και προσθέτει: «Επειδή στην κυβέρνηση, και ιδίως με τις παρακολουθήσεις, ο ένας κρατάει τον άλλον, θαρρεί ότι και στον ΣΥΡΙΖΑ έτσι γίνεται. Τον ενημερώνουμε ότι ο Τσίπρας δεν είναι Μητσοτάκης για να τον «κρατάνε».

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στον απόηχο της απόφασης του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Νίκο Παππά, είχε δηλώσει δίχως ίχνος ντροπής και απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Θα αποσύρει από τα ψηφοδέλτια  και θα διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ τον αμετάκλητα και ομόφωνα καταδικασμένο κ. Παππά; Αν όχι τότε για να κρατάει ο κ. Τσιπρας τον κ. Παππά στα ψηφοδέλτια καταλαβαίνουμε πόσο “κρατάει” ο κ. Παππάς τον κ. Τσίπρα».

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας στην παρέμβασή του είχε χαρακτηρίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη δειλό, λέγοντας ότι έστησε ειδικά δικαστήρια για υπουργούς μου αλλά δεν τόλμησε για διώξει αυτόν. «Θα πέσει μέσα στον λάκκο της ποινικοποίησης της πολιτικής αντιπαράθεσης που άνοιξε» τόνισε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας για Παππά: Δειλός ο Μητσοτάκης – Δεν τόλμησε να διώξει εμένα

«Είναι ξεκάθαρο, η δίκη ήταν πολιτική – Ο λαός θα φέρει τη δικαιοσύνη» (Video)

Ειδικό Δικαστήριο: Ικανοποιήθηκαν οι επιθυμίες κυβέρνησης και καναλαρχών

ΣΥΡΙΖΑ για Παππά: Αντίθετη της λογικής και της αλήθειας η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter