Βρετανία: Μήνυμα σε Κάρολο και Κέιτ από μέλη της οικογένειας – Ντύθηκαν στο χρώμα της ελπίδας

Βρετανία: Μήνυμα σε Κάρολο και Κέιτ από μέλη της οικογένειας – Ντύθηκαν στο χρώμα της ελπίδας
Hollie Adams/Pool Photo via AP

Ντυμένες στα πράσινα, ένα χρώμα που συμβολίζει την ελπίδα, εμφανίστηκαν στη λειτουργία του Πάσχα η βασίλισσα Καμίλα, η πριγκίπισσα Άννα και η δούκισσα του Γιορκ Σάρα Φέργκιουσον.

Η λειτουργία πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ενώ στο Κάστρο του Γουίνδσορ, η ενδυματολογική επιλογή θεωρήθηκε ως μήνυμα συμπαράστασης για τη μάχη του βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον.

Η βασιλική συντάκτρια Αφία Χέγκαν (Afua Hagan) ανέφερε μάλιστα στην Express, ότι το πράσινο χρώμα που προτίμησαν, ήταν μία ένδειξη στήριξης στον βασιλιά Κάρολο και στην Κέιτ Μίντλετον, επειδή βρίσκεται και στο λογότυπο της βρετανικής φιλανθρωπικής οργάνωσης κατά του καρκίνου «Macmillan Cancer Support».

Σημειώνεται, πως ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν παρέστησαν στην τελετή, λόγω της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, η οποία αποκάλυψε τον προηγούμενο μήνα ότι πάσχει από καρκίνο.

Στην πρώτη του εμφάνιση μετά τη διάγνωση του καρκίνου, τον Κάρολο συνόδευσαν η σύζυγός του Καμίλα, η πριγκίπισσα Άννα και ο σύζυγός της αντιναύαρχος σερ Τίμοθι Λόρενς, ο δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου, ο δούκας της Υόρκης και η Σάρα, δούκισσα της Υόρκης.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο βασιλιάς και η βασίλισσα κάθισαν λίγο πιο μακριά, σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν την υγεία του Κάρολου.

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων, ο Κάρολος δεν παρευρέθηκε σε κάποια δεξίωση μετά τη λειτουργία, αλλά ούτε και είχε οργανώσει κάποιο οικογενειακό γεύμα στο κάστρο του Γουίνσδορ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Με τους τρομοκράτες που αιματοκύλισαν την Μόσχα συνδέονται οι 3 συλλήψεις στο Νταγκεστάν

Washington Post: Δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινοί ζητούν την παραίτηση του Νετανιάχου

Πολωνία: Ανοίγει έρευνα για την χρήση Pegasus από την προηγούμενη κυβέρνηση – Πιθανόν να αποδοθούν και ποινικές ευθύνες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter