Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζεται να προσκαλέσει Χάρι και Μέγκαν στο κάστρο Μπαλμόραλ

Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζεται να προσκαλέσει Χάρι και Μέγκαν στο κάστρο Μπαλμόραλ
AP Photo/Martin Meissner, Pool, File

Συμφιλιωτικό ρόλο φέρεται πως σχεδιάζει να αναλάβει ο βασιλιάς Κάρολος, προσκαλώντας το καλοκαίρι τους «αντάρτες» των βρετανικών ανακτόρων στο Κάστρο Μπαλμόραλ, όπως αναφέρουν πηγές στον ιστότοπο «Page Six».

Ο βασιλιάς της Βρετανίας που δίνει μάχη με τον καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, σκέφτεται να βρεθεί με τον δευτερότοκο γιο του, πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι αποφάσισαν να μετακομίσουν μόνιμα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Ο 75χρονος Κάρολος έχει δει τα εγγόνια του, τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν, πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ λίγες φορές και θέλει να περνά περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Μια καλά ενημερωμένη πηγή δήλωσε στο Page Six: «Ο Κάρολος θέλει απεγνωσμένα να δει τα παιδιά και να δώσει αυτό το “κλαδί ελιάς” στη Μέγκαν και τον Χάρι. Μπορεί να έχει καταλάβει ότι η ζωή είναι πολύ μικρή».

«Το Μπαλμόραλ είναι πραγματικά το τέλειο, ξεκούραστο μέρος για μια επανένωση. Εάν όντως δώσει μια πρόσκληση, τότε ο Χάρι και η Μέγκαν θα πρέπει σίγουρα να απαντήσουν καταφατικά».

Σημειώνεται, ότι από τότε που αποχώρησαν από τη βασιλική οικογένεια το 2020, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Ο Χάρι κλείνει τα 40 τον Σεπτέμβριο και, όπως αναφέρουν γνώστες των βασιλικών θεμάτων, θέλει να συμφιλιωθεί με τον πατέρα του αφότου έμαθε ότι έχει καρκίνο.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία – Καζακστάν: Χάος με τις πλημμύρες – 100.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους (Video)

Γαλλία: Τα συνδικάτα ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους Ολυμπιακούς του Παρισιού με… απεργίες

Ιταλία: Σάλος με διαφήμιση που δείχνει καλόγρια να τρώει πατατάκια πριν την Θεία Κοινωνία (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter