Προβλημάτισε ο ΠΑΟΚ, 1-1 στο Κίεβο

Προβλημάτισε ο ΠΑΟΚ, 1-1 στο Κίεβο

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απέσπασε ισοπαλία στο Κίεβο από την Ολιμπίκ Ντόνετσκ (1-1), αλλά προβλημάτισε με την απόδοση του. Ο Δικέφαλος έχει το πάνω χέρι για να προκριθεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όμως πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του.

Οι Ουκρανοί στο παρθενικό τους παιχνίδι στην Ευρώπη προηγήθηκε στο σκορ στο 49’. Ο Μπογκντάνοφ εκτέλεσε το φάουλ, ο Μάτος έχασε τον Μπιλένκι, ο οποίος με κεφαλιά προς τα πίσω έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ απάντησε δέκα λεπτά αργότερα. Ο Ενρίκε πήρε την μπάλα στη γραμμή του πλαγίου, πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και από διαγώνια θέση πλάσαρε και νίκησε τον Μαχαράτζε διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι το γεγονός ότι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θύμιζε… Βαβέλ, καθώς ο προπονητής του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές από δέκα διαφορετικές εθνικότητες, ενώ δεν είχε κανέναν Έλληνα στο αρχικό σχήμα.

Ολιμπίκ Ντόνετσκ (Ρ. Σανζάρ): Μαχαράτζε, Λούκιαντσουκ, Κραβτσένκο, Σαμπάνοφ, Νιεμτσάνινοφ, Τσιμπάλιουκ, Μπογκντάνοφ, Κομούτοφ (Μιχάλοφ 69′), Μόχα (Μιχούνοφ 64′), Σεστάκοφ, Μπιλένκι (Σοντέι 78′)

ΠΑΟΚ (Α. Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάκχοφ (Μπίσεσβαρ 55′), Κάμπος (Ενρίκε 55′), Μακ (Πέλκας 81′), Πρίγιοβιτς

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter