Αμηχανία Μαρινάκη για τη δήλωση Δένδια περί «επανίδρυσης του κράτους»

Αμηχανία Μαρινάκη για τη δήλωση Δένδια περί «επανίδρυσης του κράτους»

Με γενικές διατυπώσεις και αμηχανία απάντησε ο Παύλος Μαρινάκης, στην ερώτηση του documentonews, σχετικά με τις δηλώσεις του Νίκου Δένδια στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, περί «επανίδρυσης του κράτους».

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι «ο υπουργός Άμυνας παρέθεσε σειρά από επιτυχίες της κυβέρνησης στην οποία μετέχει και ο ίδιος. Προέβη σε μία σειρά από διαπιστώσεις και προτάσεις. Είπε ότι πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε το πρόγραμμα μας για το κράτος, θυμίζοντας μία σωστή πρόταση του Κώστα Καραμανλή».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «δε χρειάζεται να κυνηγάνε κάποιοι φαντάσματα. Και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας το υπουργικό συμβούλιο, όλοι είναι απολύτως συντεταγμένοι στο μεγάλο στόχο βελτίωσης της καθημερινότητας. Και αυτό φαίνεται και από τις δημόσιες τοποθετήσεις όλων και από την πολιτική που ασκείται».

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφέρει, μετά την ομιλία του κ. Δένδια ότι: «είκοσι χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας επαναφέρει ως διακύβευμα την επανίδρυση του κράτους. Το σύνθημα, δηλαδή, με το οποίο ξεκίνησε η ΝΔ την κυβερνητική της θητεία το 2004. Το γεγονός ότι ένα κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ διαπιστώνει σήμερα, ενώπιον του συνεδρίου της, ότι το κράτος χρειάζεται επανίδρυση, μετά από πέντε χρόνια πρωθυπουργίας Μητσοτάκη, λέει πολλά»

Διαβάστε επίσης: Δημοσκοπήσεις «στο γκρι» για τη Νέα Δημοκρατία και το γαλάζιο «πλεκτό» που ξηλώνεται σταθερά

Μαρινάκης: Επιβεβαίωσε το Documento για real estate Μητσοτάκη στα Ζαγοροχώρια – «Αγόρασε κάποια έκταση»

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ για υποκλοπές: «Αν παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη για εθνικούς λόγους καλά έκαναν» (Video)

Στέφανος Κασσελάκης: Οι δέκα λόγοι για τους οποίους ζητάω εκλογές

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θέλει το ΠΑΣΟΚ κόμμα ή… μπαλαντέρ της εξουσίας;

Βάλε πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter