Αποστολάκης στηρίζει Κασσελάκη: Ανάγκη συμμετοχής του κόσμου στις κομματικές διαδικασίες

Αποστολάκης στηρίζει Κασσελάκη: Ανάγκη συμμετοχής του κόσμου στις κομματικές διαδικασίες

«Οι εσωκομματικές εκλογές που ανέδειξαν, ως νέο πρόεδρο, τον Στέφανο Κασσελάκη σηματοδότησαν την ανάγκη του κόσμου για συμμέτοχη στις κομματικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων», αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Ευάγγελος Αποστολάκης τασσόμενος στο πλευρό του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με αφορμή το ερωτηματολόγιο προς τα μέλη μέσω της πλατφόρμας iSYRIZA.

Όπως τονίζει «έχουμε, λοιπόν, την υποχρέωση να ακούσουμε τον κόσμο και την ευκαιρία, μέσα από τα κομματικά όργανα, να δώσουμε φωνή στα μέλη του κόμματος με σκοπό την ανανέωση και την δημιουργία νέων σταθερών βάσεων».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αποστολάκη:

Μετά τις δύο διαδοχικές ήττες στις εθνικές εκλογές και την παραίτηση του προέδρου Αλέξη Τσίπρα, ακολούθησε μια περίοδος αστάθειας και ανακατατάξεων στο κόμμα. Οι εσωκομματικές εκλογές που ανέδειξαν, ως νέο πρόεδρο, τον Στέφανο Κασσελάκη σηματοδότησαν την ανάγκη του κόσμου για συμμέτοχη στις κομματικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Έχουμε, λοιπόν, την υποχρέωση να ακούσουμε τον κόσμο και την ευκαιρία, μέσα από τα κομματικά όργανα, να δώσουμε φωνή στα μέλη του κόμματος με σκοπό την ανανέωση και την δημιουργία νέων σταθερών βάσεων. Ενόψει και του συνεδρίου, έχει έρθει η στιγμή που ,ως ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ., πρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία για αναδημιουργία, για παραγωγικές συζητήσεις, για ενότητα και για δράση.

Διαβάστε επίσης

Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση συνεδρίαση Κεντρικής Επιτροπής ζητούν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας – Δεν αναβάλλεται το Συνέδριο

Επιστολή Κασσελάκη στην ΠΓ με αιχμές: «Δεν έγινε συνεδρίαση για τα σημαντικά προβλήματα και γίνεται για το ερωτηματολόγιο;»

Κασιμάτη υπέρ Κασσελάκη: «Το κόμμα ανήκει πρώτα στα μέλη όχι στη συλλογική ηγεσία»

Μήνυμα Κασσελάκη από το Λονδίνο: «Η φωνή των μελών είναι πάνω από τη δική μου»

Ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν το Συνέδριο – Κρίσιμη η επόμενη βδομάδα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter