Και πάλι απών

Και πάλι απών

Η συζήτηση στη Βουλή για την συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για τις λίστες Πέτσα και την Opinion Poll, η οποία είναι η πρώτη στην κοινοβουλευτική ιστορία της Ελλάδας που έγινε μετά από πρόταση της αντιπολίτευσης, πραγματοποιήθηκε απόντος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κάτι πρωτοφανές ο πρωθυπουργός να απουσιάζει και να μην υπερασπίζεται τις αποφάσεις της κυβέρνησής του που τόσες φορές έχει υποστηρίξει, όπως και ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, επίσης απών από τη διαδικασία.

Δεν τόλμησαν να παραστούν για να αντικρούσουν τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα αλλά και την υπόλοιπη αντιπολίτευση που βομβάρδισαν την κυβέρνηση για τα εκατομμύρια που μοίρασε στα φιλικά της Μέσα Ενημέρωσης αλλά και τις τουλάχιστον περίεργες υπέρ της δημοσκοπήσεις.
Δεν τόλμησαν να παραστούν για να εξηγήσουν γιατί απέκλεισαν το Documento και άλλες εφημερίδες από τη λίστα Πέτσα που ασκούν σκληρή κριτική στην κυβέρνησή τους.

Για πρώτη φορά ακούγεται επίσημα στη Βουλή από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ότι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινωνούσε με επιχειρηματίες για να μη δώσουν διαφήμιση στο Documento ώστε να αναγκαστεί να κλείσει. Αλλά ούτε ο Γεραπετρίτης ούτε κάποιος άλλος από την κυβερνητική πλειοψηφία απήντησε.

Όλα τα στελέχη της κυβέρνησης και του κυβερνώντος κόμματος μίλησαν για οτιδήποτε άλλο εκτός από όσα τους καταμαρτύρησε η αντιπολίτευση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν είναι σε δύσκολη θέση, εφευρίσκει ταξίδια στο εξωτερικό ως δικαιολογία να μην μιλήσει.

Αυτός όμως δεν είναι πρωθυπουργός. Είναι ένας ευθυνόφοβος άνθρωπος που προσπαθεί να μένει στο απυρόβλητο ρίχνοντας τις ευθύνες στους συνεργάτες του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter