Κακλαμάνης: Όταν ζητούσα στελέχωση του ΕΣΥ τα κυβερνητικά παπαγαλάκια μου επιτέθηκαν (Video)

Κακλαμάνης: Όταν ζητούσα στελέχωση του ΕΣΥ τα κυβερνητικά παπαγαλάκια μου επιτέθηκαν (Video)

Τους όρους και τις προϋποθέσεις για να υπάρξουν τα απογευματινά χειρουργεία που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης έθεσε ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος και αυτός έχει περάσει από τον συγκεκριμένο υπουργείο.

Ο ίδιος αρχικά αναφέρθηκε στην περίοδο της πανδημίας υπογραμμίζοντας την πάγια θέση του για ενίσχυση και στελέχωση του ΕΣΥ και θυμήθηκε ότι τότε «τα κυβερνητικά παπαγαλάκια του έκαναν επίθεση».

Συμπληρώνοντας ότι η ιστορία τον επιβεβαίωσε και ότι τελικά το ΕΣΥ ήταν αυτό που ρίχθηκε στη μάχη και όχι ο ιδιωτικός τομέας.

Διαβάστε επίσης: Η ΠΟΕΔΗΝ απαντά στον Άδωνη: Κλειστό το 40% των χειρουργικών αιθουσών – Για ποια «απογευματινά ιατρεία» μιλάμε;

Όσον αφορά τη σημερινή κατάσταση του ΕΣΥ και τις τεράστιες ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού αμφισβήτησε πως μπορούν υπό αυτές τις συνθήκες να γίνονται απογευματινά χειρουργεία θέτοντας ως προϋπόθεση να μην αλλάξει ο πρωινός προγραμματισμός.

Επικαλέστηκε συγκεκριμένα την μαρτυρία αναισθησιολόγου στη Ρόδο  η οποία κατήγγειλε πως «αντί για εννέα αναισθησιολόγοι είναι τέσσερις, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα από τις 6 χειρουργικές αίθουσες να λειτουργούν οι δύο και ενίοτε οι τρεις».

«Πως θα γίνουν τα απογευματινά χειρουργεία», διερωτήθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

 

Διαβάστε επίσης:

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter