Κολωνός: Δικαιολογίες 53χρονου για «πλεκτάνη λόγω κομματικής δραστηριότητας» – «Θα μιλήσει για πολλούς υψηλά ιστάμενους»

Κολωνός: Δικαιολογίες 53χρονου για «πλεκτάνη λόγω κομματικής δραστηριότητας» – «Θα μιλήσει για πολλούς υψηλά ιστάμενους»

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ένας εκ των δύο συλληφθέντων για την σοκαριστική υπόθεση βιασμού και μαστροπίας κατά 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Βασίλη Νουλέζα, ο οποίος συνομίλησε το βράδυ της Τρίτης με τον 53χρονο, ο συλληφθέντας υποστηρίζει ότι πρόκειται περί… πλεκτάνης και πως του έστησαν παγίδα λόγω κομματικής δραστηριότητας με τη ΝΔ!

Διαβάστε επίσης: Κολωνός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των συλληφθέντων για βιασμό και μαστροπία

Ο δικηγόρος, δήλωσε στo newsbomb.gr ότι «ο κατηγορούμενος δεν δέχεται τις κατηγορίες, υποστηρίζει ότι είναι ένας πατέρας, ένας οικογενειάρχης, που ουδέποτε έχει απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, με άψογη κοινωνική παρουσία σε όλους τους τομείς. Θεωρεί ότι επειδή είχε ιδιαίτερα σημαντική κομματική δραστηριότητα εντός της Νέας Δημοκρατίας, λόγω αντιζηλίας ή έχθρας, κάποιοι του έστησαν παγίδα, προσπάθησαν να τον παγιδεύσουν για να τον εξοντώσουν ηθικά, κοινωνικά και πολιτικά. Ουδέποτε προσπάθησε να φιλοτεχνήσει ψεύτικο προφίλ. Το προφίλ του αποτύπωνε τη δραστηριότητά του».

Πάντως, σύμφωνα με τον κ. Νουλέζα, ο 53χρονος ετοιμάζεται να μιλήσει «ανοιχτά» ενώπιον της 53ης ανακρίτριας το πρωί της Τετάρτης. «Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι θα αποκαλύψει στοιχεία και ονόματα και αυτό θα συμπαρασύρει πολλούς υψηλά ιστάμενους που τον έχουν επιλέξει ως εξιλαστήριο θύμα» σημείωσε ο δικηγόρος ο οποίος εξετάζει όπως είπε κατά πόσο θα αναλάβει την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Κολωνός: Στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες για παιδοβιασμό και μαστροπία – Οι κατηγορίες και οι έρευνες των αρχών (Videos)

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Νούλεζας προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση στη συνέχεια, επισημαίνοντας ότι δεν εκπροσωπεί τον 53χρονο Ηλία Μίχο, ο οποίος θα έχει άλλο συνήγορο υπεράσπισης κατά την απολογία του στην ανακρίτρια.

«Συζητήσαμε για το ενδεχομένο ανάληψης της υπεράσπισης του. Μου δήλωσε την αθωότητα του ότι έχει παγιδευτεί ώστε να εξοντωθει ότι θα κατονομάσει στην απολογία του και ότι είναι σε θέση να αποδείξει τους ισχυρισμούς του. Δεν γνωρίζω περαιτέρω την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει», αναφέρει μεταξύ άλλων στη διευκρινιστική δήλωσή του ο δικηγόρος που συνομίλησε με τον 53χρονο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter