Λάδι στη φωτιά της ΝΔ ρίχνει ο ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας για την τροπολογία Καιρίδη

Λάδι στη φωτιά της ΝΔ ρίχνει ο ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας για την τροπολογία Καιρίδη

Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας για την τροπολογία Καιρίδη, η οποία έχει προκαλέσει αλλεπάλληλους κλυδωνισμούς στη ΝΔ, κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του «μίνι» ασφαλιστικού.

Ανακοινώνοντας το αίτημα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Διονύσης Καλαματιανός, κάλεσε τον Άδωνη Γεωργιάδη να διευκρινίσει αν θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τη διάταξη ή αν θα υποχωρήσει μπροστά στις ακροδεξιές κραυγές, οι οποίες πληθαίνουν.

Να σημειωθεί ότι η σχετική ψηφοφορία θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τρίτης, φέρνοντας προ των ευθυνών τους τα «γαλάζια» στελέχη της πλειοψηφίας που ανθίστανται.

Διαβάστε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αγάπησε» τους μετανάστες μετά από γερμανικές πιέσεις και ψάχνοντας «φθηνή εργασία»

Μητσοτάκης σε Σολτς: Δέχομαι μετανάστες που δεν θέλει η Γερμανία για εργατικό δυναμικό

Μπαράζ αντιδράσεων

Μετά το «αντάρτικο» Σαμαρά και τα πυρά που εξαπέλυσαν κατά του πρώην πρωθυπουργού ο Δημήτρης Καιρίδης και η Ντόρα Μπακογιάννη, σειρά βουλευτών της λεγόμενης «δεξιάς πτέρυγας» εξέφρασαν σε τηλεοπτικά πάνελ τις ενστάσεις τους για την επίμαχη τροπολογία, δίχως όμως να δείχνουν πρόθεση να «σπάσουν» την κομματική γραμμή.

Πρόκειται για τους Κώστα Καραγκούνη, Θάνο Πλεύρη και Μίλτο Χρυσομάλλη, οι οποίοι σε τηλεοπτικές τους παρουσίες κατέστησαν σαφές ότι δεν συμφωνούν με τη ρύθμιση τη στιγμή που ο υπουργός Εργασίας έστειλε μήνυμα πως όποιος διαφωνεί, «χαιρετάει».

Παράλληλα, εντύπωση προκάλεσε ότι ο Δ. Καιρίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη διάταξη, με τον παρουσιαστή να τον φέρνει σε εμφανή αμηχανία όταν τον ρώτησε γιατί επιβάλλεται από το Μέγαρο Μαξίμου κομματική πειθαρχία ενόψει της ονομαστικής ψηφοφορίας.

Το αίτημα:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter