Οι ευχές των καλλιτεχνών Τζωρτζάκη, Κορκολή, Χαραλαμπόπουλου, Πιατά, Στέργιογλου για τα 7 χρόνια Documento

Οι ευχές των καλλιτεχνών Τζωρτζάκη, Κορκολή, Χαραλαμπόπουλου, Πιατά, Στέργιογλου για τα 7 χρόνια Documento

O Ηθοποιός, Χάρης Τζωρτζάκης:

Απόπειρα νυχτερινής εισβολής από κασκαντέρ του παρακράτους στα γραφεία της εφημερίδας. Από τα ελάχιστα μέσα ενημέρωσης που αποκλείστηκαν από την περίφημη λίστα Πέτσα. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος για τη μαχητική του δημοσιογραφία Κώστας Βαξεβάνης σύρθηκε στα δικαστήρια επειδή τόλμησε να ασκήσει το λειτούργημα του δημοσιογράφου. Για τον ίδιο άνθρωπο εκδόθηκε συμβόλαιο θανάτου που αποτράπηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Ο εκδότης και η δημοσιογραφική του ομάδα έφαγαν τόνους λάσπης στην προσπάθειά τους να αποτελέσουν πυλώνα δημοκρατίας αποκαλύπτοντας σκάνδαλα μεγατόνων, βλέπε λίστα Λαγκάρντ, υποκλοπών, απευθείας αναθέσεις σε μεγαλοκαρχαρίες της οικονομικής ελίτ και πόσα άλλα. Για να τους πολεμάει το καθεστώς κάτι καλό θα κάνουν… Παράσημα στις πλάτες του Κώστα Βαξεβάνη και της δημοσιογραφικής του ομάδας. Επτά χρόνια μαχητικής δημοσιογραφίας. Χρόνια πολλά, Documento, σε χρειαζόμαστε!

O Συνθέτης – πιανίστας, Στέφανος Κορκολής

Εύχομαι στο Documento να τα χιλιάσει, να συνεχίσει τη μαχητική δημοσιογραφία και να στηρίζει τους καλλιτέχνες, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια με ένα καλλιτεχνικό ένθετο υψηλού επιπέδου.

O Ηθοποιός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:

Εύχομαι στο Documento να συνεχίσει την καλή δουλειά που κάνει για δύο κυρίως λόγους. Επειδή έχουμε ανάγκη από τη δυνατή δημοσιογραφική έρευνα αλλά κι επειδή είναι σημαντικό να μη χαθεί η έντυπη δημοσιογραφία. Οχι μόνο για το έργο που παράγει αλλά κι επειδή είναι αναπόσπαστο μέρος μιας όμορφης τελετουργίας. Η αγορά της εφημερίδας την Κυριακή το πρωί δεν αφορά μόνο τη λαχτάρα μας για ενημέρωση αλλά μας χαρίζει μια σπάνια αίσθηση με τη μυρωδιά του χαρτιού που ανακατεύεται με εκείνη του καφέ που πίνουμε όσο διαβάζουμε το φύλλο.

O Ηθοποιός, Δημήτρης Πιατάς:

Επτά χρόνια. Εμείς παλιά λέγαμε «επτά χρόνια γρουσουζιά». Από την ώρα που έχετε περάσει τα επτά χρόνια έχετε ξεπεράσει και τη γρουσουζιά. Τώρα αρχίζουν τα εύκολα για το Documento.

O Ηθοποιός, Χρήστος Στέργιογλου:

Η δημοκρατία μας χρειάζεται πολυφωνία και ελεύθερα έντυπα. Εύχομαι ολόψυχα στο Documento να συνεχίσει, με την ίδια παρρησία που ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια, να υπηρετεί μια δημοσιογραφία ανεξάρτητη και ανυπότακτη.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter