Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος Τεμπών: «Οι 158 της Νέας Δημοκρατίας είναι συνυπεύθυνοι για τους 57 νεκρούς»

Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος Τεμπών: «Οι 158 της Νέας Δημοκρατίας είναι συνυπεύθυνοι για τους 57 νεκρούς»

Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του Δημήτρη που σκοτώθηκε στη τραγωδία των Τεμπών, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για το πολύνεκρο δυστύχημα, μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega.

Τόνισε πως «δεν περιμένει τίποτα» από την διαδικασία και δεν παρακολούθησε καν τη συζήτηση, καθώς φάνηκε από την Εξεταστική τι θα ακολουθήσει. «Πίσω μου, είναι το δωμάτιο του Δημήτρη. Το κρεβάτι του, τον περιμένουν οι παντόφλες του. Εξαφάνισαν τα παιδιά μας, δεν τα ξαναείδαμε. Κλειστά φέρετρα…»

Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «Είναι σε κοινή γραμμή όλο το κόμμα της Νέα Δημοκρατίας – 158 πόσοι είναι-  θα γραφτούν στην μαύρη σελίδα της ιστορίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου» και συνεχίζει συγκλονισμένος: «Είναι συνυπεύθυνοι για τη δολοφονία 57 ανθρώπων και 180 που τραυματίστηκαν».

Ο Σύλλογος κατέθεσε στη δικογραφία ότι από τέσσερις κοπέλες βρέθηκαν οστά και γενετικό υλικό εννέα μήνες μετά, για να καταλάβετε πόση συγκάλυψη έπεσε και τι υποκρισία υπάρχει τόσον καιρό και συνεχίζεται έως σήμερα.

 

Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας πως «πήραμε πολλή αισιοδοξία από την Ευρώπη, είμαστε πολύ δυνατοί. Επτά πλευρές του ευρωκοινοβουλίου υπερψήφισαν το αίτημά μας και πλέον, η Ευρώπη αναλαμβάνει τη Δικαιοσύνη για τα Τέμπη».

«Η Πρόεδρος της Επιτροπής έκλαψε, λύγισε. Μας έχουν πει ότι είναι μία σκληρή γυναίκα. Οι άνθρωποι που ήρθαν έξω (από το ευρωκοινοβούλιο), το έκαναν γιατί αισθάνονται τα παιδιά μας σαν δικά τους. Σύσσωμη η αντιπολίτευση της Ελλάδας ήταν εκεί, η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη είναι μόνη της και έκθετη. Ό,τι και να κάνουν, είναι θέμα χρόνου να φανεί η αλήθεια», καταλήγει ο κύριος Ασλανίδης.

Διαβάστε επίσης: Βουλή: Επεισόδιο στα θεωρεία με συγγενή θύματος την ώρα που μιλούσε ο Μαρκόπουλος

Κίνηση ενοχής η απουσία Μητσοτάκη από την Βουλή – Επικοινωνιακή φιέστα με στρατιωτικά ελικόπτερα

Μπρα ντε φερ Φάμελλου-Βορίδη για το έγκλημα των Τεμπών: «Αντέχετε να πάει απευθείας στη δικαιοσύνη ο Καραμανλής;»

Έγκλημα Τέμπη: Ο αδερφός του αδικοχαμένου Βάιου Βλάχου ξεσκεπάζει Μαρινάκη για το μπάζωμα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter