Σπίρτζης για τον 53χρονο μαστροπό στον Κολωνό: Δώστε τώρα τα ονόματα, αλλιώς είναι συγκάλυψη

Σπίρτζης για τον 53χρονο μαστροπό στον Κολωνό: Δώστε τώρα τα ονόματα, αλλιώς είναι συγκάλυψη

«Απόπειρα συγκάλυψης» θα αποτελέσει, όπως καταγγέλλει ο Χρήστος Σπίρτζης, ενδεχόμενη μη δημοσιοποίηση της λίστας των 213 ατόμων που εμφανίζονται ως «πελάτες» του 53χρονου μαστροπού στον Κολωνό, ο οποίος όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ήταν μέλος της ΝΔ αλλά σε αναστολή.

Δείτε επίσης: Ο 53χρονος μαστροπός και οι σχέσεις του με Νέα Δημοκρατία, Σαμαρά, Πλεύρη, Πατούλη

Συγκεκριμένα, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε την ανάγκη άμεσης δημοσιοποίησης των στοιχείων τόσο των δύο συλληφθέντων, όσο και των 213 «πελατών» του 53χρονου μαστροπού στον Κολωνό.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση, όπως στην περίπτωση Λιγνάδη «δεν θα είναι απλά αισχρή και εγκληματική. Θα είναι απόπειρα συγκάλυψης».

Διαβάστε επίσης: Κολωνός: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 53χρονου μαστροπού – Έρχονται νέες συλλήψεις (Video)

Η δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη:

Το γεγονός ότι το κτήνος από τον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε 12χρονο κορίτσι, είναι σάρκα από τη σάρκα της ΝΔ και έχει φωτογραφηθεί με τα μισά στελέχη του κόμματος από μόνο του δεν είναι αναγκαστικά μεμπτό, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι εξ αυτών, όπως ο κ. Πατούλης, εκθείαζαν δημοσίως το ήθος του.

Ωστόσο προκαλεί αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι οι Αρχές ακόμα δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων, όσο και των 213 ατόμων που ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο αφού είχαν δει πρώτα το πορνογραφικό υλικό, προκειμένου να ταυτοποιηθούν από ενδεχόμενα άλλα θύματα.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση, τόσο στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους όσο και στην έρευνα κινητών και υπολογιστών τους, όπως είχε γίνει στην περίπτωση Λιγνάδη, δεν θα είναι απλά αισχρή και εγκληματική. Θα είναι απόπειρα συγκάλυψης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter