Συνελήφθησαν δύο Έλληνες στη Μασσαλία, ευθύνες της γαλλικής αστυνομίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες στη Μασσαλία, ευθύνες της γαλλικής αστυνομίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τη σύλληψη δύο Ελλήνων οπαδών για επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ (6/4) στην Μασσαλία ανακοίνωσε η αστυνομία του Μπους-ντυ-Ρον. Σε ανακοίνωση της η αστυνομία επιρρίπτει ευθύνες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για παραβίαση των μέτρων ασφαλείας σε ότι αφορά στην παρουσία φιλάθλων της ομάδας στην περιοχή.

Χαρακτηριστικά, οι γαλλικές αρχές αναφέρουν: «Ο ελληνικός σύλλογος παραβίασε τα μέτρα ασφαλείας στα οποία είχε συμφωνήσει. Ήδη έγιναν δύο συλλήψεις Ελλήνων ταραξιών εις βάρος της αξίας του αθλητισμού. Θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη».

Φίλαθλος του ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκεται στην Μασσαλία για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Δικεφάλου με την Μαρσέιγ, μίλησε στο ραδιόφωνο metropolis 95,5 για όλα όσα λαμβάνουν χώρα στον Γαλλικό Νότο και τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ. Στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Έβλεπα μπροστά μου να περνάνε 300 φίλοι της Μαρσέιγ κρατώντας λοστούς και ρόπαλα οι οποίοι έψαχναν μεμονωμένους φίλους του ΠΑΟΚ, ενώ δεν υπήρχε καμία παρουσία της αστυνομίας. Έναν φίλο μου τον πλησίασε ένας Έλληνας και τον ρώτησε «ΠΑΟΚαρα;» και μετά έβγαλαν μπουκάλια και του έσπασαν το κεφάλι. Ήταν Έλληνες οπαδοί της ΑΕΚ αυτοί που πλησίασαν τον φίλο μου…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter