«Θα παυθεί άμεσα από τη θέση του»: Άμεση παρέμβαση Γεωργιάδη μετά την αποκάλυψη του Documento για τον επίορκο γιατρό

«Θα παυθεί άμεσα από τη θέση του»: Άμεση παρέμβαση Γεωργιάδη μετά την αποκάλυψη του Documento για τον επίορκο γιατρό

Άμεση παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, μετά το δημοσίευμα του Documento για επίορκο γιατρό στην Ηλεία ο οποίος εργάζεται κανονικά στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας, παρά το γεγονός πως κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για χρηματισμό από φαρμακευτικές εταιρείες.

Δείτε επίσης: Ηλεία: Προκλητική κάλυψη στον επίορκο γιατρό – Εργάζεται κανονικά 15 ημέρες μετά τη σύλληψή του

Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης, με δήλωσή του στο documentonews.gr, το οποίο και ανέδειξε το θέμα ενημερώνει πως ερεύνησε σχετικά την υπόθεση και πως πρόκειται ο επίορκος γιατρός να απομακρυνθεί άμεσα από το πόστο του.

«Μετά το δημοσίευμα στο Documento ερεύνησα την υπόθεση. Η αρμόδια ΥΠΕ διά του υπεάρχου, κ. Καρβέλη έχει ζητήσει εγγράφως από την εισαγγελία την αποστολή της ποινικής δίωξης, ώστε να προχωρήσουμε πάραυτα στην πράξη αναστολής καθηκόντων. Μόλις παραληφθεί από την εισαγγελία η δίωξη, θα γίνει η πράξη αναστολής» σχολίασε ο Υπουργός για την υπόθεση στο documentonews.gr.

Δείτε επίσης: Ηλεία: Άφησαν ελεύθερο γιατρό που ομολόγησε ότι τα έπαιρνε από φαρμακευτικές

Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος γιατρός βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες, καθώς όπως και ο ίδιος ομολόγησε χρηματιζόταν από φαρμακευτικές εταιρείες, εξέδιδε ψευδείς βεβαιώσεις έναντι αμοιβής για αλλοδαπούς, συμμετείχε μαζί με ψυχίατρο, σε κύκλωμα ψευδών βεβαιώσεων για την έκδοση αναπηρικών συντάξεων, ενώ είχε κατηγορηθεί πως εμπλεκόταν σε άλλη υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης με χρηματισμό από φαρμακευτικές εταιρείες. Μάλιστα, όπως αποδείχτηκε έχει υπάρξει και υπότροπος γιατί είχε εμπλακεί και σε εγκληματική οργάνωση στο παρελθόν για χρηματισμό από φαρμακευτικές εταιρείες.

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτική έρευνα: 1 στους 5 Έλληνες χωρίς πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας λόγω κόστους – Κόβουν και τα φάρμακα

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά Άδωνη μετά την αυτοκτονία καρκινοπαθούς: «Εσείς μιλάτε για κέρδη, εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές»

Πολάκης: Αγαπηδάκη και Άδωνης έβαλαν πρόεδρο στον ΕΟΔΥ/ΚΕΕΛΠΝΟ πρόσωπο που είχε στραφεί εναντίον του

Σε ΚΥΑ ο… τιμοκατάλογος για τα απογευματινά χειρουργεία στο ΕΣΥ του Γεωργιάδη

Θεσσαλονίκη: Άγριες αποδοκιμασίες κατά Φλωρίδη – Βαρτζόπουλου για τα απογευματινά χειρουργεία – «Υγεία, Παιδεία δεν είναι εμπορεύματα» (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter