Το δώρο του Πούτιν στον Κιμ Γιονγκ Ουν

Το δώρο του Πούτιν στον Κιμ Γιονγκ Ουν

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δώρισε στον Κιμ Γιονγκ Ουν ένα αυτοκίνητο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα ενημέρωση από το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων (KCNA).

Το ρωσικής κατασκευής αυτοκίνητο παραδόθηκε στον Κιμ στις 18 Φεβρουαρίου, μεταδίδει το KCNA. Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι η αδερφή του βορειοκορεάτη ηγέτη «διαβίβασε τις ευχαριστίες του Κιμ Γιονγκ Ουν προς τον Πούτιν», με την Πιονγιάνγκ να επισημαίνει ότι το δώρο «καταδεικνύει τις ξεχωριστές σχέσεις των δύο ηγετών σε προσωπικό επίπεδο».

Το δημοσίευμα δεν διευκρινίζει τον τύπο του αυτοκινήτου, ούτε πώς μεταφέρθηκε από τη Ρωσία, ενώ ο Κιμ δεν έχει κρύψει ότι είναι λάτρης των τεσσάρων τροχών διατηρώντας συλλογή από πολυτελή οχήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Σεπτέμβριο, κατά την επίσκεψή του σε διαστημικό κέντρο της ρωσικής Άπω Ανατολής, ο Κιμ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την προεδρική λιμουζίνα Aurus Senat του Πούτιν και ο ρώσος πρόεδρος τον προσκάλεσε στο πίσω κάθισμα. Ο βορειοκορεάτης ηγέτης είχε φθάσει οδικώς στο κοσμοδρόμιο με μια λιμουζίνα Maybach που έφερε με το τρένο με το οποίο ταξίδεψε από την Πιονγιάνγκ, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Διαβάστε επίσης:

Μέση Ανατολή: Βήμα-βήμα η επιχείρηση γενοκτονίας στη Γάζα

Βελιγράδι: Σοκαριστικό ατύχημα σε ελληνικό αεροσκάφος κατά την απογείωση – Σώοι οι επιβάτες

TikTok: Έρευνα της Κομισιόν για παραβίαση κανόνων σχετικά με την προστασία των παιδιών

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter