Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο ΣΕΦ

Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο ΣΕΦ

Σε απεργία έχουν προχωρήσει για σήμερα Τετάρτη (13/3) οι εργαζόμενοι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς όπως τονίζει το Σωματείο τους, «σύμφωνα με πληροφορίες και σχέδια που έχουν διαρρεύσει, ετοιμάζεται νέο πολεοδομικό σχέδιο από το Δήμο Πειραιά που σκοπό έχει να θέσει σε κίνδυνο τόσο τον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ (400 στρέμματα) όσο και τις κτιριακές εγκαταστάσεις».

Το Σωματείο Εργαζομένων του ΣΕΦ επισημαίνει πως «επειδή και η Διοίκηση του ΣΕΦ δηλώνει άγνοια στα ανωτέρω και απαντήσεις δεν έχουν δοθεί, οι εργαζόμενοι του Σταδίου θα προασπίσουν με όλες τις δυνάμεις τους και με κάθε μορφής αγώνα τα συμφέροντα του οργανισμού».

Η ομοσπονδία εργαζόμενων στα Αθλητικά Κέντρα με ανακοίνωση της εξέφρασε την αλληλεγγύη της και την αμέριστη συμπαράσταση της στους συναδέλφους του ΣΕΦ. Δηλώνει ότι «θα σταθεί απέναντι σε κάθε σχέδιο ξεπουλήματος και υποβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

  • Οχι στο ξεπούλημα των σταδίων
  • Αθλητικές εγκαταστάσεις ασφαλείς και ελεύθερες για όλους».

Ανακοίνωση συμπαράστασης στους υπαλλήλους του ΣΕΦ εξέδωσε και το σωματείο εργαζομένων του ΟΑΚΑ. Σε αυτήν αναφέρεται ότι «οι μεγάλες αθλητικές εγκαταστάσεις βρίσκονται σε κίνδυνο από την πολιτική της κυβέρνησης. Η οποία έχει βάλει στο στόχαστρο με ποικίλους τρόπους τον δημόσιο χαρακτήρα των οργανισμών ΟΑΚΑ και ΣΕΦ».

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο Πολ Αλεξάντερ – Ζούσε επί 70 χρόνια σε «σιδερένιο πνεύμονα» (Video)

Κολωνός: Αθώωση του Μίχου για βιασμό και ενοχή για «κατάχρηση ανηλίκου» προτείνει ο εισαγγελέας στην υπόθεση της 12χρονης

Απογευματινά χειρουργεία: Ο τιμοκατάλογος της ντροπής, περηφάνεια του Άδωνη

Πολάκης: Αγαπηδάκη και Άδωνης έβαλαν πρόεδρο στον ΕΟΔΥ/ΚΕΕΛΠΝΟ πρόσωπο που είχε στραφεί εναντίον του

Ηλεία: Προκλητική κάλυψη στον επίορκο γιατρό – Εργάζεται κανονικά 15 ημέρες μετά τη σύλληψή του

Κασσελάκης: Τα site της προπαγάνδας Μητσοτάκη εξαφάνισαν τις προτάσεις για την ακρίβεια – Αυτό δεν λέγεται ενημέρωση

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter