Ιωάννινα: Ηλικιωμένος έπεσε στη λίμνη για να γλιτώσει από επίθεση σκύλων

Ιωάννινα: Ηλικιωμένος έπεσε στη λίμνη για να γλιτώσει από επίθεση σκύλων

Στην λίμνη για να γλιτώσει από επίθεση αδέσποτων σκυλιών που τον κυνηγούσαν έπεσε ένας ηλικιωμένος άνδρας στα Ιωάννινα, και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μάτσικα.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο ηλικιωμένος περπατούσε στην παραλίμνιο, στο σημείο όπου λειτουργούν και καταστήματα, όταν τρία σκυλιά άρχισαν να τον κυνηγούν.

Για μία απόσταση εκατό μέτρων περίπου προσπάθησε να αποφύγει την μανία τους. Τελικά στην προσπάθεια αυτή κατέληξε στα νερά της λίμνης προκειμένου να γλιτώσει.

Περιπατητές που είδαν το περιστατικό έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Η συνδρομή αυτή και το γεγονός ότι γνώριζε κολύμπι ήταν κρίσιμοι παράγοντες που τον έσωσαν από τα χειρότερα. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση.

Ο ηλικιωμένος αντιμετώπισε την περιπέτεια με ψυχραιμία και αποδέχθηκε την βοήθεια διερχόμενης οδηγού η οποία τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο σπίτι του.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας τόνισε στο Epiruspost ότι οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν συγκλονιστικές.

«Βλέπαμε τα σκυλιά να κυνηγούν τον άνθρωπο για εκατό μέτρα περίπου μέχρι που έπεσε στη λίμνη. Δεν μπορούσαμε να παρέμβουμε νωρίτερα καθώς σκεφτόμαστε πως οποιοδήποτε χτύπημα ζώου μπορεί να μας μετατρέψει σε κατηγορούμενους. Να φέρει πρόστιμο και να οδηγήσει σε δικαστική περιπέτεια.. Είδαμε τον ηλικιωμένο να πέφτει στη λίμνη και τότε δύο άτομα τρέξαμε να τον βοηθήσουμε..» ανέφερε.

Πριν από λίγες ημέρες και πάλι στην ίδια περιοχή σημειώθηκε επίθεση από αδέσποτα. Το πρόβλημα για όσους περπατάνε ή διαμένουν στον Μάτσικα τείνει να γίνει μόνιμο.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα για όσα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα και την περιπέτεια του ηλικιωμένου ενημερώθηκε ο Δήμος Ιωαννιτών.

Δείτε επίσης:

Άρειος Πάγος: Ποινική δίωξη στους 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών» και στον Κασιδιάρη ζητά η Εισαγγελέας


Άγιοι Ανάργυροι: «Πήγα μαυρισμένη στο ξύλο και με έδιωξαν» – Καταγγελία σοκ μετά και τις νέες αποκαλύψεις (Video)


Δημοσκοπήσεις «στο γκρι» για τη Νέα Δημοκρατία και το γαλάζιο «πλεκτό» που ξηλώνεται σταθερά


Άγιοι Ανάργυροι: «Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα» λέει ο Χρυσοχοΐδης τέσσερις ημέρες μετά τη γυναικοκτονία


Αγ. Ανάργυροι: «Για να βρίσκεται εκεί ο νόμος του δίνει το δικαίωμα» – Οι ισχυρισμοί της ΕΛΑΣ για τον επίορκο αστυνομικό (Video)


Απίστευτες εικόνες: Αρχιμανδρίτης ξυλοκόπησε Μητροπολίτη μέσα σε εκκλησία – Έτρεξε και του έριξε μπουνιά (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter