Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός», λέει ο ένας από τους τραυματίες Κρητικούς

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός», λέει ο ένας από τους τραυματίες Κρητικούς

«Νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός και δεν έπαθα ζημιά» είπε ο ένας εκ των τριών Κρητικών που δέχτηκαν πυροβολισμούς, στο  Γκάζι, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Δείτε επίσης: Γκάζι: Στη φυλακή ο 33χρονος συνοδηγός του πιστολέρο – Ισχυρίζεται ότι δεν τραυμάτισε κανέναν

Σύμφωνα με το neakriti.gr., ο Γιάννης, έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/12) στο Ηράκλειο και βρίσκεται πλέον στο σπίτι του στα Μάλια. Ο αδερφός του Δημήτρης νοσηλεύεται σε καταστολή στην Αθήνα και ο φίλος τους Φραγκίσκος υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην γνάθο.

Δείτε επίσης: Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Προφυλακιστέος ο 33χρονος συνοδηγός του πιστολέρο (Video)

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Γιάννης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον που έδειξε για την υγεία τόσο του ίδιου όσο και της παρέας του.

«Νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός και δεν έπαθα ζημιά. Είναι η χειρότερη περιπέτεια της ζωής μου και θα συνεχίσει εφόσον ο αδερφός μου είναι μέσα στο νοσοκομείο και μέχρι να ξεχαστεί θα περάσουν χρόνια. Όλοι έχουμε το μυαλό μας στο Δημήτρη. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου αλλά η νοσηλεία του θα πάρει πολύ καιρό. Για να ξυπνήσει το μίνιμουμ λένε οι γιατροί θα πάρει 10 μέρες γιατί είναι σε καταστολή. Η αγάπη που έχουμε εισπράξει είναι τεράστια. Είναι απίστευτα και μας έχουν συγκινήσει» είπε μιλώντας στην Κρήτη TV.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος, φίλος του δράστη που πυροβόλησε τους τρεις νεαρούς στο Γκάζι κρίθηκε την Τετάρτη (20/12) προσωρινά κρατούμενος. Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο κατηγορούμενος για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter