Οι ευχές των καλλιτεχνών Χρυσικού, Τσαρούχα, Τουμασάτου, Ραπτόπουλου, Μητσοτάκη για τα 7 χρόνια Documento

Οι ευχές των καλλιτεχνών Χρυσικού, Τσαρούχα, Τουμασάτου, Ραπτόπουλου, Μητσοτάκη για τα 7 χρόνια Documento

H Ηθοποιός, Δώρα Χρυσικού:

Χρόνια πολλά στο Documento, λοιπόν. Χρόνια πολλά σε όλους τους εργαζόμενους δημοσιογράφους που πασχίζουν να ακούγεται η φωνή όσων δεν έχουν φωνή, αλλά και αυτών που η φωνή τους «ενοχλεί»·που δουλεύουν αδιάκοπα όχι μόνο για την είδηση αλλά και για την αλήθεια, που πιστεύουν ακόμη πως μας αξίζει να έχουμε μια πιο αντικειμενική, ουσιαστική και πολύπλευρη δημοσιογραφία. Γιατί η σωστή ενημέρωση είναι δικαίωμα των πολιτών και χρέος των δημοσιογράφων. Εδώ θα είμαστε να σας διαβάζουμε και να σας στηρίζουμε!

O Ηθοποιός και τραγουδιστής, Πασχάλης Τσαρούχας:

Εύχομαι με το καλό και στα 14 για αρχή, με την ίδια αποφασιστικότητα και με πείσμα, επιμονή και αφοσίωση στην αλήθεια και στο πραγματικό ρεπορτάζ.

H Ηθοποιός, Μαριάννα Τουμασάτου:

Eύχομαι πολλά χρόνια ακόμη στο Documento και σε εμάς πολλά χρόνια να διαβάζουμε ελεύθερη, σοβαρή, εμπεριστατωμένη είδηση. Μιλάω ως αναγνώστρια της εφημερίδας.

O Συγγραφέας, Βαγγέλης Ραπτόπουλος:

Εύχομαι το Documento, εκτός από τη συμπλήρωση μιας επταετίας στις επάλξεις, να αποδειχθεί γενικότερα εφτάψυχο. Εφόσον η ερευνητική δημοσιογραφία ειδικά στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια είναι είδος προς εξαφάνιση, ο ρόλος του είναι πολύτιμος. Του εύχομαι να αποφύγει τον σκόπελο της στρατευμένης δημοσιογραφίας που καραδοκεί σε τόσο πολωμένους καιρούς. Και μακάρι να αναδειχθούν εξίσου και τα υπόλοιπα τμήματα της εφημερίδας, όπως το πολιτιστικό, που γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι το αξίζει.

O Τραγουδοποιός, Δημήτρης Μητσοτάκης:

Ειδικά στις μέρες μας που η ενημέρωση είναι κατευθυνόμενη από τα κέντρα εξουσίας περισσότερο από κάθε άλλη μεταπολιτευτική περίοδο, χρειαζόμαστε την αντιπολιτευτική δημοκρατική φωνή του Documento που στέκεται κριτικά στην κρατική αυθαιρεσία, στις κυνικές νεοφιλελεύθερες πρακτικές αλλά και αλληλέγγυα σε όλους εκείνους που βρίσκονται στην απέξω και πληρώνουν το τίμημα του «ή με μας ή με τους άλλους», τώρα που «οι άλλοι» είναι πιο αναλώσιμοι από ποτέ.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter